-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 20

Naujasis „Mazda 5“ bus panašus į savo brolius

Pastaruoju metu vyrauja tendencija, jog gamintojai, skiria daug dėmesio naujų modelių išorės dizaino suvienodinimui. Daug diskusijų kelia naujieji BMW ar „Audi“ – anot automobilių mėgėjų, žvelgiant iš priekio, sunku atskirti kokios tai klasės modelis. Panašiu keliu eina ir naujasis „Mazda 5“.
Vienatūris „Mazda 5“ (asociatyvinės nuotr.)
Vienatūris „Mazda 5“ (asociatyvinės nuotr.)
Ar japonai pasirinko teisingą kryptį? Tikriausiai taip, nes naujoji „penkiukė“ atrodo išties patraukliai. Jau pažįstamas automobilio priekis neleidžia pamiršti kokią modelio kilmės šalį atspindi siauras akis primenantys priekiniai žibintai. Įdomiai atrodo iš šoninės „Mazda 5“ linijos – susidaro įspūdis, jog ant durelių sukurtos linijos atsirado lekiant dideliu greičiu. O galbūt japonai persistengė ir minėtų elementų daugoka? Manome, kad nuspręs pirkėjai. Iki 7 keleivių talpinantis vienatūris turi abiejose pusėse stumdomas duris ir taip tarsi kviečia keliauti kartu. Ar pakaks galios? Gamintojas pasiūlys naujos kartos, 2 l darbinio tūrio, DISI1 tipo benzininį variklį. Kol kas detalūs techniniai duomenys nėra skelbiami, tačiau atstovai teigia, jog lyginant su ankstesniu 2 l motoru, naujasis į aplinką išmes iki 15% mažiau CO2 dujų. Galbūt sulauksime ir daugiau arklio galių. Taupesniems bus pasiūlytas ir 1,8 l benzininis variantas. Daugiau informacijos tikimasi sulaukti naujojo „Mazda 5“ premjeros metu – šių metų kovo mėn. vyksiančioje Ženevos (Šveicarija) tarptautinėje automobilių parodoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius