Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 04 06

Naujasis „Saab 9-3“ kuriamas senojo pagrindu

„Saab“ patvirtino, kad naujoji 9-3 modelio karta yra kuriama senosios pagrindu. Po dvejų metų prekyboje turintis pasirodyti automobilis bus gaminamas naudojant tą pačią „GM Epsilon I“ platformą.
Naujasis „Saab 9-3“ kuriamas senojo pagrindu
Naujasis „Saab 9-3“ kuriamas senojo pagrindu / Gamintojo nuotr.
„Tai bus ženkliai modifikuota „Epsilon I“ platforma, dabar priklausanti „Saab“. Taigi, tai yra naujojo 9-3 pagrindas. Daugiau neturime jokių apribojimų, nes mums nereikės su niekuo jos dalytis. Tai reiškia, kad galime padaryti tokį automobilį, kokio tik trokštame“, - pareiškė automobilių gamintojo atstovas Victoras Mulleris. Dabartinis „Saab 9-3“ yra gaminamas dar nuo 2002 m. Ta pačia „GM Epsilon I“ platforma pagrįsta ir „Opel Insignia“ jau pakeista „Opel Vectra“, nebegaminamas „Opel Signum“ bei „Fiat Croma“ modeliai. Anksčiau buvo manoma, kad naujoji „Saab 9-3“ karta naudos mažesnę „GM Delta II“ platformą, kuri jau naudojama „Chevrolet Cruze“ ir naujosios „Opel Astra“ gamyboje. Ja bus pagrįstas ir pažangusis „Chevrolet Volt“ hibridas. Naujasis „Saab 9-3“ prekyboje pasirodys 2012 m. Tuo tarpu šiemet švedų markės gerbėjai jau galės įsigyti naująjį „Saab 9-5“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius