Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 03 14

Pirmosios oficialios įspūdingojo kabrioleto „Wiesmann Spyder“ nuotraukos

„Wiesmann“ – mažai žinomas Vokietijos automobilių gamintojas. Ne kiekvienais metais išleisdamas naujus modelius, šis gamintojas kaskart sugeba nustebinti automobilių mėgėjų visuomenę savo automobiliais. „Spyder“ – ne išimtis.
„Wiesmann Spyder“
„Wiesmann Spyder“ / Gamintojo nuotr.

Visų pirma – pora dalykų, kurių „truks“ „Wiesmann Spyder“ automobilyje. Tai – priekinis stiklas ir šoninės durelės. Prieš kurį laiką jau svarstėme, kaip turėtų atrodyti automobilis be priekinio stiklo (žr. susijusius straipsnius) ir štai – tokį jau turime!

„Spyder“ naudos BMW pagamintą 4 litrų darbinio tūrio V8 variklį, išvystantį net 420 AG. Tai – įspūdingi skaičiai, ypač turint galvoje automobilio svorį, kuris nesieks nei tonos.

Iki 100 km/h naujausias „Wiesmann“ kabrioletas bėgėsis beveik per 4 sekundes, o maksimalus jo greitis – apie 300 km/h. Vis dėlto, kaip ten bus su priekiniu stiklu? Įdomu būtų išbandyti tokį automobilį. Ir ypač – važiuoti su juo autostradoje...

„Wiesmann“ atstovai teigia, kad dar nenusprendė, kada išleis šį kūrinį į automobilių pardavėjų rankas. Taip pat nepaskelbė ir jo kainos. Net ir jo duomenys nėra visiškai tikslūs – visur yra žodis „apie“. Na, išskyrus variklio galią. Bet kokiu atveju, tai – vienetinis automobilis, kurį būtų smagu išvysti ir Lietuvos gatvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius