-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 07

„Renault Clio III“ įveikė „Toyota Yaris“

Prancūzų žurnalo „l’Automobile Magazine” organizuotuose kokybiškiausio ir patikimiausio 2009 m. automobilio rinkimuose „Renault Clio III“ užėmė pirmą vietą savo kategorijoje. „Renault Clio“ surinko 16,5 iš 20 galimų taškų ir mažų automobilių klasėje įveikė tokius konkurentus kaip „Toyota Yaris“ bei „Skoda Fabia“.
Renault Clio III
Renault Clio III

Kiti „Renault“ modeliai taip pat buvo palankiai įvertinti: „Kangoo“ buvo antras universalių automobilių klasėje, o naujoji „Laguna“ užėmė ketvirtą poziciją šeimos automobilių kategorijoje. 

Mažų automobilių kategorijos lyderis „Renault Clio“ buvo įvertintas už puikią ergonomiką, naudojamų medžiagų kokybę bei gerą mechanikos ir elektronikos lygį. Šis modelis taip pat buvo įvardijamas kaip vienas patogiausių ir patikimiausių savo kategorijoje. „Clio“ kokybė buvo įvertinta 15 taškų iš 20, o patikimumas – 17,5 iš 20. „Renault Modus“ toje pačioje kategorijoje užėmė aštuntą vietą (kokybė – 13 iš 20, patikimumas –16,5 iš 20).

Naujoji „Laguna“, užėmusi ketvirtą vietą šeimos automobilių kategorijoje, surinko 17 taškų iš 20 (kokybės kriterijus) ir 18 iš 20 už patikimumą. Dizaino ir gamybos lygis buvo įvertintas puikiai. Intensyvus „Laguna II“ mechanikos ir technologijų tobulinimas lėmė, kad naujo modelio patikimumas buvo įvertintas puikiai. 

 Naujasis „Renault Kangoo“, surinkęs 15,5 taško už kokybę ir 16,5 taško už patikimumą, savo kategorijoje liko antras. Kompaktinių automobilių kategorijoje penktą vietą užėmė „Dacia Logan“ (kokybė – 12 taškų; patikimumas – 19 taškų). Automobilis buvo įvertintas už patikimumą, aukštą pagaminimo, mechanikos ir elektronikos kokybę. „Logan“ modelis buvo pripažintas kokybiškiausiu automobiliu už priimtiną kainą. 

 „l’Automobile Magazine” rinkimuose kokybė ir patikimumas buvo vertinami daugiau nei 100 modelių iš 30 automobilių gamintojų. Vertinimai atlikti penkiose kategorijose: maži automobiliai, universalūs automobiliai, kompaktiniai automobiliai, šeimos automobiliai ir vienatūriai. Visose kategorijose maksimaliai buvo galima surinkti 20 taškų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius