-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 15

„Renault Fluence Z.E. Concept“ – iš parodos į gamyklą

Prancūziška revoliucija tęsiasi – „Renault Fluence Z.E. Concept“ tapo ketvirtąja gamintojo koncepcija, virsiančia serijiniu modeliu ir keliausiančiu į gamyklą jau 2011 m. Šį kartą būsimi pirkėjai gali tikėtis išvaizdaus elektrinio sedano.
„Renault Fluence Z.E. Concept“ – iš parodos į gamyklą
„Renault Fluence Z.E. Concept“ – iš parodos į gamyklą / Gamintojo nuotr.
Šių metų rugsėjo mėn. vykusioje Frankfurto (Vokietija) tarptautinėje automobilių parodoje, be jau minėtosios, pristatytos dar trys koncepcijos, neseniai gavusios patvirtinimą, jog taps serijiniais modeliais. Tai – „Renault Zoe Z.E. Concept“, „Twizy Z.E. Concept“ bei „Kangoo Z.E. Concept“. „Fluence Z.E. Concept“ koncepcija savo dizainu panaši labiau į dabartinius modelius nei kosminį laivą. Šis automobilis turėtų tapti įdomiu pasirinkimu ieškant transporto priemonės visai šeimai. 70 kW (95 AG) galios elektrinis variklis pasiekia maksimalų 226 Nm sukimo momentą. Pilnai įkrautų baterijų pagalba, be papildomo sustojimo galima nukeliauti 160 km. Priklausomai nuo turimo elektros lizdo tipo, įkrovimas truks nuo 4 iki 8 val. Kaip ir „Renault Zoe Z.E. Concept“, ši koncepcija taip pat turi ant stogo sumontuotus specialius elementus, baterijoms tiekiančius regeneruojamą saulės energiją. Prancūzų kūrinys išties tiktų visai šeimai – kasdienėms kelionėms į darbą bei savaitgalio išvykoms su visais šeimos nariais. Viduje sumontuoti video ekranai bei trijų zonų klimato kontrolė. Iš išorės sportiškumo suteikia 21 colių ratlankiai. Pranešama, kad elektrinis sedanas, visų pirma bus parduodamas Izraelyje ir Danijoje, o vėliau ir likusiose šalyse. Būsimi pirkėjai galės pasirinkti vieną iš trijų siūlomų variantų: įprasto elektros lizdo pagalba įkraunamus elementus, pagreitinto įkrovimo versiją bei baterijų keitimo variantą. Tai turėtų įvykti jau 2012 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius