-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 02

„Renault Wind“ – dvivietis kabrioletas

„Renault“ šiandien pristatė naują modelį – lengvai per 12 sekundžių kabrioletų virstantį dvivietį kupė „Wind“. Automobilis bus demonstruojamas kovą vyksiančioje Ženevos (Šveicarija) automobilių parodoje.
„Renault Wind“ – dvivietis kabrioletas
„Renault Wind“ – dvivietis kabrioletas / Gamintojo nuotr.
Naujasis „Renault Wind“ bus gaminamas naudojant mažylio „Twingo“ platformą. Automobiliai bus panašūs ne tik konstrukcija, bet ir išoriškai – iš priekio abi mašinos atrodo beveik vienodai. Vis dėlto, kabrioletas yra 230 mm ilgesnis už mažąjį hečbeką – sportiškai atrodančio modelio ilgis siekia 3 830 mm. Be to, jo salone naudojamos geresnės kokybės medžiagos ir komponentai iš aukštesnės klasės „Renault“ modelių. Labai įdomi, paprasta ir kompaktiška įtraukiamo kieto stogo konstrukcija, primenanti į naudojamą „Ferrari 575 Superamerica“. Tokiu sprendimu užtikrinta nemaža – 270 l – bagažinės talpa, nepriklausanti nuo to, stogas nuleistas ar ne. Britų žurnalo „Autocar“ teigimu, nedidelis automobilis bus varomas palyginti galingų variklių – pirkėjai galės rinktis iš 1,2 l 100 AG ir 1,6 l 133 AG motorų. Tvirtinama, kad „Renault Wind“ turėtų kainuotų nuo 17 000 svarų sterlingų (apie 67 000 litų). Manoma, kad modelis rinkoje konkuruos su panašaus dydžio „Peugeot 207 CC“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius