Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 05

Ženeva 2009: „Spyker C8 Aileron“ iš prototipo virto realybe

Praėjusiais metais vykusioje tarptautinėje Ženevos (Šveicarija) automobilių parodoje dienos šviesą išvydo „Spyker“ prototipas, šių metų renginyje pristatytas kaip serijinis „C8 Aileron“ modelis.
Ženeva 2009: „Spyker C8 Aileron“ iš prototipo virto realybe
Ženeva 2009: „Spyker C8 Aileron“ iš prototipo virto realybe / Gamintojo nuotr.
Automobilyje panaudotas 4,2 l darbinio tūrio V8 tipo variklis, montuojamas į „Audi“ modelius. 100 km/h pasiekiamas per 4,5 s., o maksimalus greitis lygus 300 km/h. Būsimi pirkėjai galės pasirinkti 6 greičių mechaninę ar automatinę pavarų dėžę. Reikia pripažinti, jog šio modelio negalime vadinti superautomobilių lyderiu, nes rinkoje yra ir pranašesnių konkurentų, tačiau pažvelkime į „C8 Aileron“ dar kartą – šis modelis visgi kažkuo traukia. Galbūt tai išskirtinai atrodančios kėbulo linijos, sukurtos pasisėmus įkvėpimo iš keleto lėktuvų elementų. Tikėtina, jog dalį sportinių automobilių gerbėjų sužavės aliuminio apdaila ar į viršų pakeliamos durys. Gamintojai tikisi, kad šis modelis padės pagerinti dabartinę kompanijos finansinę situaciją. Naujasis „Spyker C8 Aileron“ automobilių prekybos salonus pasieks dar šių metų gegužės mėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius