-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 10

Antradienio horoskopas – sausio 10 d.

„Aktyvi diena, kuomet net ir didžiausi vienišiai pajus norą bendrauti su kitais bei kažkur nuvažiuoti, kažką įdomaus sužinoti ir nuveikti. Ypač dinamiška laukia antroji dienos pusė, tačiau svarbu žinoti, jog šios dienos įvykiai turės tendenciją užsitvirtinti ir pasikartoti ateityje“, – tikina astrologė Lana Kutkytė.
Berniukas su žibintu
Berniukas su žibintu / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien daug kalbėsitės temomis, kurios kitomis dienomis jūsų nesudomintų. Nors bus aibė jus palaikančių žmonių, atsiras ir tokių, kurie skeptiškai vertins jūsų turimą informaciją. Be to, darbo vietoje kils pavojus šakai, ant kurios sėdite, jei ne originalių sprendimų ieškosite, o visaip maištausite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien saugūs ir ramūs jausitės tuomet, kai žinosite, kad esate tinkamai vertinami. Regis, vilties atrasite kasdienėje veikloje, o pažadų tarp savo kolegų, tačiau pasitikėjimo ar paramos jums bus pagailėta. Turėdami neįtikėtiną sumanymą kam nors padaryti įtaką, veikiau pasieksite priešingo rezultato.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien bus ypatingai saldu pasišnekučiuoti ir tame bendravimo koncerte jūsų grosite pirmuoju smuiku, būdami kūrybiški, entuziastingi, tačiau girdintys ir rūsčių pastabų iš savo partnerių. Tiesa, išvengsite beprasmių išsiskyrimų, jei neskubinsite įvykių ir iš bičiulių ar kolegų nereikalausite to, ko jie nenori jums duoti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien net būdami tarp žmonių, regis, jausitės vieniši. Galbūt dangstysitės kaukėmis, norėdami prisitaikyti prie jums nepatogių aplinkybių arba atsiribosite. Džiaugsmo spinduliai jus pasieks iš namų, o pareigos užguls pečius sunkia našta. Beje, skirsis jūsų ir jūsų partnerių požiūriai į tikslus, kuriuos išsikelsite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien džiaugsmo ir stiprybės šaltinį atrasite tarp kolegų ir draugų, su kuriais noriai dalysitės įvairiausia informacija. Jums bus svarbu žinoti, kuo gyvena aplinkiniai. Kai bendravimas grupėje džiugins, jūsų saviraiškos galimybės menks. Be to, buityje ar darbo rutinoje bus sunku taikyti neįprastas savo žinias ar požiūrį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien, užuot puolę prie daugybės savo darbų, pradėkite nuo aktualiausio. Kad darbo netrikdytų beprasmių pokalbių gausa, iškalbą ar sustiprėjusius derybinius gebėjimus panaudokite rezultatams gerinti. Beje, namų problemos nelauks, o rizikingi sprendimai, priimti vaikantis laimės akimirkų, jas veikiau atitolins.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien bus sunku nusėdėti vienoje vietoje ar turimomis žiniomis su kitais nepasidalinti. Daug ką žinosite geriau už kitus ir savo nuomonę ginsite. Laimei, jumis tikės ir jus gerbs, tačiau bus vėlavimų ar keblumų gauti informaciją. Beje, radikalūs antrosios pusės pasiūlymai gali nebūti tokie vertingi jūsų šeimai, kaip bus teigiama.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien pelnyti kitų žmonių pasitikėjimą jums pavyks nepaviršutiniškai žvelgiant į įprastas problemas. Tiesa, bus tinkamos sąlygos neatlygintinai gerą darbą atlikti, tačiau finansiniai sprendimai nedžiugins. Palengvėjimo nesuteiks ir bandymai neįprastais būdais susidoroti su kasdienių pareigų našta ar iš jų išsivaduoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien derybos ar susitikimai vyks smagiai ir uždegančiai, ypač, jei dažniau klausysitės, nei patys savo nuomonę reikšite. Komandinis darbas įkvėps ir įtrauks, tačiau jums skeptiškumo bus nepagailėta. Netikėti jūsų sprendimai dėl atžalų ar laisvalaikio gali turėti ne naudingų, kaip tikitės, o nuostolingų pasekmių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien būsite nusiteikę smagiai pasidarbuoti, tačiau dažniau kalbėsite apie savo darbus, nei jais užsiimsite. Regis, tai netrukdys jums pelnyti vadovybės pagarbą, tačiau teks ir nemalonią praeities klaidą ištaisyti. Permainos namuose trukdys jūsų asmeninius planus. Deja, negalėsite pakeisti aplinkybių, tik požiūrį į jas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien norėsite leisti dieną nerūpestingai, ir bent iš dalies šis jūsų poreikis bus patenkintas, ypač turint galimybių plėsti įtakas ar daryti poveikį kitiems. Tiesa, komandinės užduotys gali būti kiek per sudėtingos jums. Stebinančios naujienos trikdys jūsų ramybę ir jauks jūsų vidinius nusistatymus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums reikės namų ar asmeninės erdvės, kad nepasijustumėte lyg išmestos į krantą. Nepaisant to, norinčiųjų su jumis pasikalbėti pakaks, o bendravimas bus savotiška dovana, kuria labiau džiaugsitės, nei jums iškeltomis profesinėmis užduotimis. Unikalūs jūsų gebėjimai gali daug, tačiau nerasite, kaip tuo įtikinti komandą.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius