-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 10

Antradienio horoskopas – vasario 11 d.

Šią dieną žvaigždės jums žada...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali atrodyti, kad draugai, iki šiol nedavę ramybės, netikėtai jus pamiršo. Jei nė vienas jų šiuo metu neranda jums laisvo laiko savo dienotvarkėje, nenusiminkite. Tenkinkitės skurdžiais jų dėmesio trupiniais. Bendradarbiauti ir anksčiau numatytiems sumanymas realizuoti laukite palankesnio momento. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Teks susitaikyti su didžiuliu darbo krūviu, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodys nepakeliamas. Tinkamai tai atlikę, dar nepamirškite, kad šiandien neverta prieštarauti vadovams. Tik nuo jūsų priklausys, kaip būsite įvertinti. Esant tokioms aplinkybėms, svarbiau, kad jums patiems, nesitikint pripažinimo, pavyktų įžvelgti jose privalumų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Įveiksite ne vieną išbandymą, kad galėtumėte patekti į norimą, be abejo, aukštesnį, „žaidimo“ lygį. Tai ypač aktualu bus tiems, kurie mokosi ar ruošiasi į tolimą kelionę. Galvosite, kad įdėjote visas pastangas, bet įvertinimas toli gražu nesutaps su jūsų lūkesčiais. Užuot siekę nepasiekiamo, patausokite sveikatą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Atsiras tokių, kurie šiandien prisimins jūsų praeities nuodėmes. Svarbu, kad iš tamsių archyvų ištraukti epizodai nenuliūdintų ar nesužlugdytų jūsų. Kai ateityje visi užmirš juodas praeities dėmes, pasistenkite ir jūs pasekti jų pėdomis. Priminkite sau ir kitiems, kad klaidos – tai tik priežastis judėti pirmyn, o atleidimas – išlaisvina.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šios dienos bendravimo su partneriais darbe ar už jo ribų nebus galima apibūdinti žodžiu „lengva“. Didelė tikimybė, kad jaučiatės taip, lyg būtų įjungtas rankinis stabdys, o jūs apie tai nė nenutuokiate. Kol kas nesistenkite pajudėti iš vietos. Tenkinkitės tokiomis sąlygomis, pasidėję savo norus į saugesnę vietą. Išauš ir jiems tinkama diena.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Na ir kas, kad niekas jums nepaglostys galvos, nepadėkos už nuoširdų triūsą. Iš kur ištraukėte, jog už viską nusipelnėte atlygio ir pagyrų? Tai – laikina būsena. Tiesiog dabar neleiskite svajonėms įsisiūbuoti ir pakilti iki dangaus. Toks požiūris jus dar labiau nuliūdins, kai šalia jūsų daugybės pareigų atsiras dar nemaža krūvelė užduočių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai eisite ne pramintais, o rizikingais takeliais, prieš akis jums iškils realios ir nerealios kliūtys. Net įveikę jas, nusivilsite, nes nesulauksite pageidaujamo atlygio už pastangas. Gal šiandien jaustumėtės geriau, jei pro langą žiūrėtumėte į krintančias snaiges? Nejaugi niekas nestebi dabar jūsų, užsiimančių su darbu nesusijusia veikla?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Profesinius ar asmeninius poreikius šiuo metu trumpam nustumkite į šalį – teks palaukti palankesnės progos. Susikoncentruokite į šeimos rūpesčius, bet nepersistenkite, bandydami įtikinti namiškius, kad jie elgtųsi kitaip nei iki šiol. Būkite atlaidesni jų mažytėms nuodėmėms, nuo kurių neapsaugoti net jūs.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Trumpos kelionės, kurias šiandien planuojate, nebus labai sklandžios ir lengvos. Tą patį bus galima pasakyti ir apie pokalbius, kuriuose dalyvausite. Galimybę džiaugtis patogumais, atviru bendravimu ir aplinkinių palaikymu aptemdys reikalavimai elgtis ne taip, kaip norite. Viso to prasmės kol kas niekaip nesuvoksite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kažin ar ką nors laimėsite, jei galvosite tik apie tai, kaip padidinti turimus resursus. Dėl to kaltų turbūt rasite tarp draugų, kolegų ar bendražygių. Jie arba pamirš apie jūsų buvimą, arba lyg susitarę kartos, kad turite suprasti, kur jūsų vieta. Visi bandymai įkvėpti šviežio oro bus sudėtingi, bet įmanomi, jei nuoširdžiai ir atsakingai dirbsite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Įvairios priežastys ar žmonės trukdys būti savimi. Vadovai ar kolegos manys, kad už jus gali nuspręsti, ko jums reikia, ir pasiūlys ne pačias palankiausias sąlygas. Siekdami išsaugoti darbo vietą ir einamas pareigas, turite ne tik atsakingiau, bet ir nuolaidžiau žiūrėti į dalykus, kurie nedžiugina jūsų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Užuovėjos nuo nusivylimo, kad nesipildo svajonės, ieškosite vienatvėje, bet nerasite. Priešingai, dar labiau įsipainiosite į abejonių tinklą. Būdami vieni, ryškiau pajusite jus slegiančius jausmus, tokius kaip baimė ar kaltė. Paleiskite šiuos neregimus vidinius priešus, net jei ne viskas bus nuspalvinta jums patraukliomis spalvomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius