-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 15

BNS Horoskopas rugpjūčio 15 d., sekmadieniui

5-oji Mėnulio diena. Gerai šią dieną būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Gera diena išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis. Atsargiai duokite pažadus, tuo labiau priesaikas – šią dieną jos ypač svarbios, turi išskirtinę reikšmę bei ilgam užsitvirtina.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūsų pastangos neduos norimų rezultatų, juolab pasitenkinimo. Geriausia būtų nukelti svarbių reikalų tvarkymą ir problemų sprendimą kitai dienai – šiandien jas galite tik dar labiau supainioti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sėkmingas laikas naujai veiklai, jus aplankys naujos idėjos, įkvėpimas. Tačiau daug neplanuokite – spręskite šios dienos problemas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gresia priverstinės išlaidos. Kita vertus, gali pavykti rasti būdą greit, nors ir nelengvai užsidirbti nemenką pinigų sumą. Nepasiduokite azartui. Būsite darbingi. Nebendraukite su tais, kurių nemėgstate.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nesistenkite visiems patikti ir įtikti – bet kokiu atveju galite sulaukti kritikos, išgirsti neteisėtų priekaištų. Atsargiai elkitės kelyje. Taip pat labiau pasirūpinkite automobilio saugumu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Liūdnokas ir gana nesėkmingas metas. Bet ryt po pietų tikrai bus geriau! Imkitės tik visai neišvengiamų reikalų. Venkite aiškintis santykius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pakaks energijos ir įkvėpimo, kad sunkią užduotį įveiktumėte lengvai ir su malonumu. Todėl verta imtis netgi to, ko nenorite. Kvieskitės į pagalbą savo vaikus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nebus lengva atsirinkti, kas svarbiausia, būtiniausia – norite suspėti viską ir visur. Vadovaukitės principu: geriau mažiau, tiksliau, lėčiau nei staigiai, daug ir atmestinai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atrodo, jog kai ką vertinate visiškai neobjektyviai. Galimas dalykas, kad pernelyg įtarinėjate savo mylimą žmogų ar kolegą. Nesiimkite vieni sunkaus darbo ir didelės atsakomybės.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite susidurti su nemalonumais, nesmagiomis staigmenomis. Vargu ar pavyks viską apskaičiuoti taip, kad užbėgtumėte įvykiams už akių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nepiktnaudžiaukite partnerių ar savo sutuoktinio pasitikėjimu, neapgaudinėkite jų, nedalinkite gražių pažadų. Galite pradėti svarbius darbus – jie turėtų sektis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neskubėkite apsispręsti, gavę naują pasiūlymą, gali būti, jog tai jums neišeis į naudą. Jei nuolat nurodinėjate savo artimiesiems, pagalvokite, ar nepersistengiate.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būkite atidūs patarimams – net jei juos teiks vyresni žmonės, kurių paprastai esate nelinkę klausyti. Metas tinkamas priimti ryžtingus sprendimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius