-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 21

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Sausio 21 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Būsite jautrus įvairioms nuomonėms. Aplinkiniai lengvai sužadins jūsų smalsumą, darys įspūdį. Per visą dieną galvokite ir ruoškitės romantiškai vakarienei. Jei jūsų niekas nepakvietė, pats ką nors pakvieskite pasisėdėti ir pasikalbėti apie svajones.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jūsų taupumas ir įžvalgumas šiandien bus ypač svarbūs. Šalia gali atsirasti žmogus, kuriam trūksta jėgų ir pasitikėjimo savimi. Spręskite, kaip pasielgsite.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Norėsis ne tik sočios duonos, bet ir žavių reginių. Trokšite rūpintis savimi, ilgai staipytis prieš veidrodį. Seksis koketuoti ir būti diplomatiškai gudriam. Tinkama diena eiti į teatrą.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Sulauksite neįtikėtinų pasiūlymų, idėjų. Gali atrodyti, kad veriasi naujos galimybės. Kaip ir visada, turite teisę rinktis. Įžvalgumo ir pasirengimo metas. Pasitikėkite savimi ir leiskite pildytis svajonėms.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Aukštai nekilkite ir neišlaidaukite. Pasipuoškite, kad aplinkiniai turėtų kur akis paganyti, o patys ramiai analizuokite savo galimybes. Kiekvienas kilnus jūsų poelgis – lyg prasiverianti galimybių niša.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jei dar kas nors abejoja jūsų gudrumu ir išprusimu, pademonstruokite tai visu smagumu. Turite galimybę genialiai išspręsti nors vieną problemą. Jei aplinkiniai norės paverkšlenti ar pasiguosti, patarkite filosofiškai žiūrėti į kiekvieną situaciją.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Jausitės pakliuvęs į kliūčių ruožą. Jei pradėsite verkšlenti ar ką nors kaltinti, bus prastai. Juk yra bėgimas su kliūtimis. O ir bėgančiųjų daug yra. Nepamirškite, kad laimi tik atkakliausi.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Šią dieną galite skirti mokslams, intensyviai rinkti informaciją. Ieškodami vienos informacijos, galite atrasti visiškai naujų ir netikėtų minčių srautų, kuriuos vertėtų užfiksuoti. Trumpiau tariant, gali kilti geniali idėja.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Veikiausiai teks drąsinti aplinkinius. Netingėkite ir pasistenkite būti paslaugūs. Tai diena, kai jums siūloma paklausyti ir įsiklausyti šalia esančiųjų nuomonės. Naudokitės įžvalgumu.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šio ženklo vyrams šią dieną vertėtų tvarkingai rengtis ir būti pasitempusiems. Padarę vieną tinkamą sprendimą ir gerą įspūdį, galite stipriai pakeisti kasdienybę.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Staiga pamatysite, su kuo ir kaip netinkamai elgiatės. Ir ne tik šį trečiadienį, o kasdien vis kokią šunybę iškrečiate. Imkitės rimtų kasdienių darbų ir plušėkite su malonumu.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Pasiteisins drąsūs žingsniai ir protingas smalsumas. Plėskite erdvę: ir įtakos, ir aplinkos. Tinkama diena atsikratyti nereikalingų daiktų, tik užimančių vietą. Demonstruokite sugebėjimus.

Astrologės patarimus trečiadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius