Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 14

Horoskopas balandžio 14 d., trečiadieniui

30-oji Mėnulio diena. Tai harmonijos, saiko, rimties ir poilsio diena. Apibendrinkite praeitą mėnesį, užbaikite darbus, gausinkite, kaip galite, grožį savyje ir skleiskite jį aplinkui.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tiesiog gyvenkite taip pat, kaip vakar, ir viskas bus gerai. Gera diena plėsti verslą, imtis naujos veiklos, sudaryti nekilnojamojo turto pirkimo–pardavimo sutartį, derėtis su verslo partneriais ar diskutuoti su kolegomis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Aplinkiniai erzins kaip niekada – rodos, visi galutinai išprotėjo ar suvaikėjo, užsiima nežinia kuo. Vienintelis būdas išsigelbėti – bėgti į negyvenamą salą arba prisijungti prie kompanijos

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Labai netinkamas metas aiškintis su vyresnybe darbo santykius, apskritai kam nors ką nors įrodinėti. Verta pagalvoti, kur galėtumėte protingai investuoti sukauptas lėšas. Pats laikas pasidomėti, ką sako įstatymai jums rūpimu klausimu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Sunku bus reikšti savo mintis, gal net apskritai kalbėti, ypač didesnei auditorijai. Juoda diena pedagogams, aktoriams, politikams. Subtilesnius jausmus pasistenkite išreikšti gestais ar mimika.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Verčiau nesileiskite į diskusijas apie dalykus, kurių tikrai gerai neišmanote. Jūsų nekompetencija kaipmat bus pastebėta.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Eikite į svečius pats arba kvieskitės draugų pas save. Diena, ypač vakaras labai tinka lengviems pokalbiams, vyno degustavimui ir kitoms mieloms pramogoms.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite labai nepatiklus! Niekaip nenorėsite tikėti tuo, kas jums sakoma. Pasinaudokite šia savo savybe ir ignoruokite blogas naujienas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums lemta būti arba nugalėtoju, arba nugalėtuoju. Vidurio nebus. Saugiai iš šalies stebėti įvykius tikrai nepavyks, nė nesvajokite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena turėtų būti sėkminga. Ypač gerai seksis reikalai, kuriuos prieš kelias dienas esate atidėjęs nesėkmingai susiklosčius aplinkybėms. Puiki proga baigti visa, kas anksčiau buvo pradėta.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tikėtina nauja pažintis, ateityje peraugsianti į tvirtą draugystę. Tik neskubinkite įvykių, ypač jei naujasis pažįstamas – priešingos lyties. Žinoma, lemties galite išvengti, visą dieną nekišdamas nosies iš namų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gal atnaujinsite seną pažintį, gal užmegsite naujų. Šiaip ar taip, visos jos turės vieną bendrą ypatybę – bus jums labai naudingos jei ne šiandien, tai rytoj.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų pastangos nepastebėtos neliks, bet trokštamo pripažinimo vis dėlto neatneš. Tegu kalba jūsų darbai, pats tuo tarpu verčiau patylėkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius