Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 09

Horoskopas balandžio 9 d., šeštadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gera nuotaika, sėkmė ir populiarumas sugrįžta. Tinkamai išnaudokite didelį energijos užtaisą: sutvarkykite visus užsisenėjusius reikalus, pakoreguokite bendravimo nesklandumus su artimaisiais.
 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sutramdykite banguojančias emocijas. Svarbu, kas jus supa, ką jūs veikiate, kaip derinate darbą ir poilsį. Galite nudirbti visus nebaigtus savaitės darbus ir dar pasistūmėti į priekį tvarkydami vaikų ar anūkų problemas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nepersistenkite žadėdami ir prisitaikydami. Būtų daug geriau, jei neišduotumėte savo principų, apie viską kalbėtumėte atvirai ir tiesiai. Jausmų srityje kol kas jokių pokyčių.
 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai karinga diena – galimi aršūs ginčai, peštukai „pašiaušia plunksnas“, tačiau būtent šią Mėnulio dieną natūralu aršiai kovoti už teisybę, nenutylėti. Vis dėlto šią dieną galimos didžiausios provokacijos, nuvedančios nuo teisybės paieškų link grubios agresijos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Protingai investuosite, megsite reikiamas pažintis. Jei dalyvaujate nedidelėje šventėje, jusite aplinkinių susižavėjimą, išskirtinį dėmesį, nesunkiai manipuliuosite partnerio pasitikėjimu, kantrybe.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienio popietę skirkite mažiau reikšmingiems darbams, poilsiui, arba apskritai geriau nieko rimto neveikite. Šiomis dienomis labiau pasikliaukite vidiniu balsu, nuojauta.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ramiai ir tyliai kreipsite viską sau naudinga linkme. Nederėtų rizikuoti pinigais, juolab išlaidauti. Galbūt vertėtų peržiūrėti šeimos biudžetą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nevenkite atsakomybės ir didesnių nei įprasta užduočių. Pasitraukti iš žaidimo galėsite pajutę, kad stinga jėgų, žinių ar drąsos. Susiklosčiusios aplinkybės palankios užmegzti svarbius dalykinius ir komercinius ryšius.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Bent jau pirmą dienos pusę aplinkybės gali būti už jus stipresnės. Popietė palankesnė skubiam reikalui sutvarkyti, meiliau nei įprasta šnekėti su biurokratais, gerų dienų palinkėti aršiausiam priešininkui.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Siekite visas problemas išspręsti geruoju, naudokitės tarpininkais, neatsisakykite draugų pagalbos. Po pietų nuotaika ir bendra situacija dar pagerės: mokėsite pakiliai ir optimistiškai tvarkyti įvairius reikalus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Prasminga sutelkti dėmesį į svarbiausius dalykus, o vėliau - gerai atsipalaiduoti, prisiminti savo pomėgius, susitikti su draugais. Ne vienas gali užsimanyti naujų, ryškių išgyvenimų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Darbe neskubėkite, niekam nieko nežadėkite. Turintiesiems didelių profesinių ambicijų bus sunku laikytis bendrų nuostatų ir taisyklių, paklusti net įtakingų asmenų valiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius