-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 03

Horoskopas birželio 3 d., penktadieniui

1-oji Mėnulio diena. Jos pradžia visuomet sutampa su jaunaties momentu. Mėnulio 1 diena turi didžiulę kūrybinę jėgą, kuri tarsi suspausta spyruoklė „išsiskleidžia“ mėnesiui bėgant. Tokią dieną labai gerai ką nors planuoti, būtina kontroliuoti mintis – jos lengvai įsikūnija mėnesio laikotarpiu.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

Tai, ką galvojate šią dieną, turi tendenciją plėstis, augti, įsikūnyti net be Jūsų pastangų, dėl to pasistenkite mąstyti, planuoti tai, kas nušvies Jums visą ateinantį mėnesį. Šią Mėnulio dieną nepatartina daug bendrauti – geriau pamąstykite vienatvėje apie savo protėvius, ištakas, vaikystę, negerkite alkoholio, nes potraukis išliks visą mėnesį – apsivalykite, visiems atleiskite, tapkite skaistūs, kaip Jaunas Mėnulis.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Praleiskite laiką kalbėdami su savimi ir klausydamiesi savęs. Kuo daugiau žinote apie tai, kaip jaučiatės vienu ar kitu momentu, tuo geriau būsite pasirengę priimti gerus sprendimus atėjus laikui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jūsų reikalai klostysis puikiai. Turite gerus draugus, jums sekasi, jūs išmintingi ir puikiai jaučiate, kas vyksta. Įsiklausykite į savo kūrybinius impulsus, kuo anksčiau pagausite įkvėpimą, tuo greičiau pasieksite visą savo potencialą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Suvoksite, kad jums reikia judėti į priekį. Jausitės kur kas geriau, jei jūsų kūnas judės, o ne bus prikaustytas prie stalo. Jums spręsti, ar jūsų dienotvarkėje liks laiko treniruotėms, o jei ne, pasistenkite bent dažniau išeiti pasivaikščioti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Veikiausiai spręsite vienus pagrindinių savo gyvenimo klausimų. Ar mąstote, kaip geriau valdyti pinigus? Spręsti meilės reikalus? Planuoti ateitį? Jei tarp šių klausimų ir planai prašyti paaukštinimo, nedarykite to šiandien. Verčiau palaukite kitos savaitės.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite pasijusti taip, lyg būtumėte savo paties gyvenimo stebėtojas. Jei taip yra iš tikro, paklauskite savęs, kodėl. Ar vyksta kažkas, dėl ko jaučiatės nesmagiau nei sau prisipažįstate? Ar jaučiatės nesaugiai? Dažnai abejingumo jausmas yra požymis, kad jaučiatės prislėgti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Atsiribojimas tikrai nėra geriausias situacijos sprendimas, o abejingumas gali suteikti jums apgaulingą saugumo jausmą. Kad ir kaip būtų sunku, pradėkite analizuoti savo jausmus dabar pat. Suprasite, kad tai, kas jus baugino, toli gražu nėra taip baisu kaip manėte.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tapyba, rašymas ar muzika bus puikus būdas nukreipti savo kūrybinę energiją. Jei nejaučiate noro tuo užsiimti, tuomet paprasčiausiai išeikite pasivaikščioti. Ilgas pasivaikščiojimas jus įkvėps.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien gali susiklostyti konfliktinė situacija darbe. Nepriimkite visko per daug asmeniškai. Jei kiti žmonės blogos nuotaikos, tai veikiausiai su jumis nesusiję. Geriau pasišalinkite atgal į darbo vietą ir laukite atsiprašymo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite jaustis vertinamas mažiau, nei turėtų būti. Šis jausmas gali kilti iš jūsų jausmų darbo atžvilgiu, bet gali būti susijęs ir su šeima. Žinoma, būti kieno nors vaiku ar giminaičiu nuostabu, bet kartais jums norėtųsi, kad su jumis būtų elgiamasi kaip su suaugusiuoju.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandieną galite būti ne taip suprastas. Tiesiog ramiai ir mandagiai pareikalaukite, kad su jumis būtų elgiamasi rimtai. Radus pakankamai pasitikėjimo tokiam žingsniui bus nesunku jį pakartoti ir biure.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali jums prireikti laikytis griežtos disciplinos, jei norėsite išsaugoti sveikatą ir gerą savijautą. Bet bus verta. Jūsų energija įkvėps visus, kurie tik su jumis bendraus. Nėra projekto, kurio negalėtumėte įvykdyti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai puiki diena atlikti jausmų reviziją. Kodėl leidžiate toms senoms problemoms užimti vietą jūsų pasąmonėje? Jei jos nenaudingos nei jums, nei kitiems, meskite jas lauk. Išsivaduokite iš senų kompleksų ir pažvelkite drąsiai naujam rytojuj į akis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius