-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 12

Horoskopas gegužės 12 d., trečiadieniui

28 Mėnulio kalendoriaus diena. Gera susivokimui apie tai, ką juntame, apie tai, kokie esame. Viena iš geriausių dienų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galima nelaukta naujiena, užsakymas ar kažkokia avantiūra. Arba išgirsite nerimauti verčiančių naujienų, gandų. Labiau klausykitės savo intuicijos, o ne aplinkinių kurstymų ir bauginimų.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gana gerai seksis tvarkyti su kelionėmis, visuomenine ir politine veikla susijusius reikalus. Netikėtai gali atsirasti naujas užsiėmimas arba susidomėjimo objektas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Finansinių problemų neišspręsite, jeigu plauksite pasroviui arba ieškosite daugiau, negu nusipelnėte. Stenkitės atiduoti skolas ir jas atsiimti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien labai svarbu objektyviai suvokti tiesą, atvirai pažvelgti į save ir kitus. Aktualūs bus reikalai, susiję su karjera, mokslu, atestacijomis, patikrinimais. Net jei labai stengsitės, smulkių nesklandumų pasitaikys.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite tikėtis nemažos įtampos profesiniuose ir asmeniniuose santykiuose. Nepersistenkite dirbdami ir bendraudami, neeikvokite tuščiai savo energijos, jei matote, kad jūsų nesupranta ir nenori suprasti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tikriausiai šiandien paaiškės, kad tai, ką planavote, apie ką svajojote, kainuos daugiau, nei galėjote tikėtis. Arba jus dominantis asmuo atskleis gana nepatrauklią savojo „aš“ pusę.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Galimos depresinės nuotaikos, sumažės noras tikslingai veikti, planuoti. Ateitis atrodys neaiški, kupina bauginančių šešėlių. Tai tik trumpalaikis silpnumas. Jis praeis, kai tik pradėsite labiau pasitikėti savimi ir savo galimybėmis.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kažkas jums kels didelį nerimą, vers abejoti pasirinktu keliu ar bendrakeleiviais. Būtų gerai, kad kol kas nedarytumėte radikalių pakeitimų, nes impulsyvus elgesys ar sprendimas gali sukelti nelauktas pasekmes.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną geriausia būtų praleisti ramiai, kasdieniškai. Tiktų iš pagrindų pasitvarkyti buityje ir aplankyti artimą žmogų, kuriam reikia jūsų dėmesio ar pagalbos. Bendraudami atkreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną ir žodį – galbūt išsiaiškinsite, suvoksite tai, ko anksčiau nesupratote, nepastebėjote.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite išgirsti žinią, rasti informaciją, kuri galėtų pasitarnauti artimam žmogui, giminaičiui, kaimynui. Galbūt kažkur išvyks artimas žmogus ir tai vers nerimauti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jūsų nuotaikų kaita stebins net daug mačiusius. Kuo mažiau bendrausite, tuo daugiau nemalonumų išvengsite. Pasisaugokite traumų, venkite „karo virtuvėje“, nerizikuokite už vairo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali būti priminti kažkokie jūsų pažadai arba būsite viliojami malonumais, kurie nemažai kainuoja. Darbų ir pagundų sūkuryje nepamirškite savo vaikų, skirkite jiems dėmesio, auklėkite, kol dėl jų elgesio dar nepasipylė priekaištai iš aplinkinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius