-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 08

Horoskopas gruodžio 8 d., antradieniui

23–oji Mėnulio diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vadovaukitės savo galva ir neklausykite aplinkinių asmenų. Nesiguoskite ir neieškokite paramos – pokalbis kad ir su artimiausiu draugu vargiai atneš jums naudos ir sielos ramybės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nesiimkite sunkių darbų – atidėkite juos rytdienai. Neskubėkite nuliūsti – sulauksite pagalbos iš jus mylinčių žmonių, būsite išklausyti, suprasti. Ir būtinai save palepinkite – nusipirkite tai, apie ką seniai svajojote. Vakaras palankus šeimos pobūviui, susitikimams su bičiuliais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Žymiai daugiau dėmesio kreipsite į smulkmenas. Tai puikiausias metas prisiminti savo pareigas, susitvarkyti, ypač dokumentus, buitį. Didesnį dėmesį skirkite sveikatos palaikymui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Didžiausias svoris šiandien teks žodžiui, informacijai, racionalumui. Tai labai darbingas metas, tačiau bus daug ginčų, disputų. Tai puikios dienos prekybininkams, medikams, pedagogams, žiniasklaidos darbuotojams

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Protas šiuo metu imlesnis, pastabumas bus didesnis, gebėsite analizuoti. Turėtumėte gerai pagalvoti, ar verta toliau turėti reikalų su nauju pažįstamu, kuriuo pernelyg pasitikėjote. Vakarop gali darytis silpnesnė šeimos narių sveikata. Turėsite perimti ant savo pečių didesnę buities rūpesčių dalį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nebūkite karštakošiai tvarkydami finansinius reikalus. Tai naudos metas, tačiau reikia mokėti girdėti kitus, labiau paisyti sutuoktinio nuomonės. Puiki diena sudaryti sandorį, investuoti pinigus, įsigyti vertingą, planuotą daiktą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neskubinkite situacijos – viskas susiklostys savaime taip, kaip reikia. Sutvarkyti svarbų reikalą paveskite arba artimiesiems, arba patys tai padarykite iš namų telefonu, internetu ir t.t. – šiandien labiausiai seksis namie.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Greičiausiai žaidžiate žaidimą, kuris ne jūsų jėgoms. Norse sate protingas ir gudrus, tačiau anaiptol ne viskas klostysis pagal jūsų planą. Galite gerokai apsirikti, kas yra jūsų draugas, kas – priešas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena nėra sėkminga nei naujų darbų pradžiai, nei bendrauti. Jeigu vis dėlto tenka ką nors rimta daryti – būtinai užbaikite, net jeigu visiškai nesiseka. Norint ką nors gero nuveikti, reikia drąsos, susikaupimo, ryžto, aiškaus tikslo matymo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Elgsitės gan impulsyviai, todėl nuo pat ryto galite turėti neplanuotų išlaidų. Dėl to pergyventi neverta, tiesiog lėčiau veikdamas ir klaidų mažiau pridarysite. Turite pajusti dienos ritmą ir prie jo prisitaikyti. Nesikaukite su vėjo malūnais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nemiegokite, o realizuokite savo profesines idėjas, kurias ilgai brandinote. Diena sėkminga verslininkams, vadybininkams, žemės ūkio darbuotojams. Tik nesistenkite iššokti aukščiau bambos, tada nereikės skaudžiai kristi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jeigu nuo pat ryto kivirčijatės, pristabdykit arklius, nes diena tikrai gali būti sugandinta. Pasistenkite, kad aplinkiniai nepajustų, jog atsikėlėte iš lovos ne ta koja. Šiandien galite pridaryti ar prišnekėti dalykų, dėl kurių rytoj bus gėda kolegoms į akis pažiūrėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius