-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 02

Horoskopas kovo 2 d., trečiadieniui

28-oji Mėnulio diena. Rami, harmoninga diena. Palanki tęsti jau pradėtus darbus, gilintis į savo sielą. Šiomis dienomis daugiau dėmesio reikia skirti vidaus pasauliui, sielos reikmėms.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Atsisakykite nebūtinų darbų, kontaktų, įsipareigojimų – sutelkite jėgas svarbiausiems darbams. Šiuo metu nelengva bus susikaupti, išlaikyti ramybę ar optimizmą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pasistenkite nesivelti į tas kolektyvo ar draugų problemas, kurios jus mažai teliečia. Atsargiai atsirinkite pasiūlymus, ateinančius iš kolektyvinės, partinės, visuomeninės veiklos. Budriau vertėtų vairuoti, atsargiau elgtis su įvairiais instrumentais, vaistais, cheminėmis medžiagomis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiuo metu svarbu nenusigręžti nuo iš tiesų jums svarbių tikslų, neišsižadėti jų dėl laikinų sunkumų. Vertinkite savo gerą vardą, nesivelkite į skandalus, atsisakykite bet kokio lengvabūdiškumo, šaipymosi, provokavimo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būkite ypač budrūs: šiuo metu didelis pavojus imti spekuliuoti dvasinėmis vertybėmis, siekiant iškilti, tapti žinomu, gerbiamu žmogumi. Šio meto svarbiausios užduotys – atsirinkti kelius, kuriais kopiate visuomenėje į viršų, suvokti, kurie iš jų jums tinkami, o kurie – ne.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pasistenkite šiuo sudėtingu metu "nepersūdyti", kaltindami save ar aplinkinius. Neskubėkite daryti galutinių išvadų, sprendimų – metas tam nepalankus. Neatsargieji gali daug prarasti, įsivėlę į dramas, skandalus, netinkamas investicijas ar avantiūras.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai nesusipratimų, keistų sutapimų, iliuzijų metas, išbandantis jūsų santykius. Jis nėra geras naujiems santykiams užmegzti, pristatyti veiklą visuomenei – kaip tik galite sugadinti įvaizdį, užuot jį pagerinę.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Apdairiai pasielgsite, jei nesivelsite į painias situacijas, intrigas, rizikingus pasiūlymus ar svetimas problemas, kitaip jos taps jūsiškėmis. Vertėtų daugiau dėmesio skirti sveikatos palaikymui, sveikam maistui, poilsiui.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Daugiau dėmesio skirkite mylimiesiems, vaikams – jie gali būti ypač dirglūs, kaprizingi, nerimaujantys, apimti depresijos. Tai nėra saugus metas naujiems meilės santykiams ar kūrybiniams, saviraiškos eksperimentams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiuo metu lengva susipykti su artimiausiais žmonėmis, neteisingai juos apkaltinti ar pačiam būti apkaltintam. Tai jūsų išbandymo šioje srityje metas. Jis nėra geras nei karjerai, nei svarbiems sprendimams ar naujiems darbams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nesivelkite į ginčus. Šiuo metu bus lengva susipykti su artimaisiais, neteisingai įvertinti juos, save arba tai, kas vyksta. Tai nesusipratimų, iliuzijų, dažnų klaidų, apgaulių metas. Todėl neskubėkite žadėti ar spręsti, pasitelkite budrumą, atidumą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Bus didelė pagunda išlaidauti ar, atvirkščiai, šykštauti, ypač savanaudiškai pelnyti turtą. Tai jūsų etikos ir žmogiškumo išbandymo metas. Nelengva bus surasti teisingą poziciją šiais klausimais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiuo metu bus lengva pulti į savigraužą, depresiją. Būsite ypač pažeidžiami, jautrūs. Venkite avantiūrų, neskubėkite žadėti, spręsti, ginčytis, teisintis. Sutelkite jėgas esminiams uždaviniams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius