-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 13

Horoskopas rugpjūčio 13 d., penktadieniui

3-oji Mėnulio diena. Tai intensyvi, aktyvi, tačiau nelabai sėkminga diena - daug agresijos, galimos traumos. Būkite atsargesni su metaliniais daiktais.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

Avinas.

Meilės, šilumos šiandien ypač norėsis, bet panašu, kad jūsų partneriai bus neprognozuojami arba būtent jūsų elgesys jiems bus nesuprantamas, nepriimtinas.

Jautis.

Nusimato kažkokie netikėti veiksmai ar naujienos, susijusios su darbu, verslu, sveikata. Gali būti, kad teks dirbti viršvalandžius ar papildomai.

Dvyniai.

Kad ateityje pasisektų įgyvendinti savo sumanymus, dabar gali tekti eiti į kompromisus. Rūpinkitės ne tik savimi, bet ir aplinkiniais, paisykite jų interesų.

Vėžys.

Dėl savo problemų būsite linkę kaltinti kitus, motyvuodami tuo, kad nesulaukiate iš jų pakankamai paramos, meilės ar pan. Deja, tuo nieko nelaimėsite, nebent `atokvėpį` nuo bet kokios draugijos.

Liūtas.

Gali atsirasti naujų galimybių ir kūrybinei saviraiškai, meilės romantikai. Noriai skleisite idėjas, ieškosite bendraminčių. Bet gali būti ir taip, kad visus rūpesčius išstums poreikis paprastai pabendrauti, atsipalaiduoti, patirti meilės romantikos.

Mergelė.

Diena bus darbinga, jei iš tikrųjų galvosite apie darbą, o ne apie pramogas. Kitose srityse viskas sudėtingiau. Kadangi bus sunku kontroliuoti situaciją ir suprasti kitus žmones, tai valdykite bent jau save.

Svarstyklės.

Emocionali, jausminga diena, jums nepaprastai reikės meilės ir dėmesio. Tačiau su meilės nuotykiais susijusios intrigos gali pakenkti ilgalaikei draugystei.

Skorpionas.

Galimos abejotinos pagundos, noras kažką laimėti per slaptas manipuliacijas arba veltui gauti tai, kas iš tikrųjų kainuoja. Nepulkite į euforiją dėl abejotinų dalykų.

Šaulys.

Tikriausiai nepavyks išsisukti nuo tam tikrų įsipareigojimų, padaugės žmonių, norinčių su jumis pasikalbėti ar gauti interviu, išgirsti nuomonę. Būsite linkę dėtis įžvalgesniais, gudresniais už kitus.

Ožiaragis.

Nedramatizuokite nedidelio meilės nesusipratimo. Truputis nuoširdumo, dosnumo, ir viskas grįš į normalias vėžes.Būkite itin apdairūs, jei ketinate pirkti brangias prekes, skolinti pinigus, daiktus.

Vandenis.

Jums kaip oro reikės malonios draugijos, romantikos. Jei nerasite kam išlieti širdį, į ką atsiremti, jausitės nelaimingi. Beveik neabejotina, kad kompanija atsiras.

Žuvys.

Pasijusite labai neužtikrinti, apnikti abejonių dėl rytojaus. Darykite tai, ką gerai mokate, sakykite tai, ką iš tikrųjų žinote.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius