-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 21

Horoskopas rugpjūčio 21 d., penktadieniui

2-oji Mėnulio diena. Ši Mėnulio diena pilna didžiulės augimo energijos. Tik jos energija moteriška, pasyvi, turi didelę įtraukimo, sodrinimo jėgą. Gera apmąstymams, moksliniams tyrinėjimams, gera pradėti laikytis dietos. Šią Mėnulio dieną kūnas labai jautriai padės atsirinkti maistą. Jeigu pagalvojus apie kokį nors valgį ima lengvai pykinti - jis Jums netinka. Taip galite koreguoti pasirinktą dietą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Diena gana palanki organizacinei bei visuomeninei veiklai. Bandykite suburti bendraminčius, siūlykite savo idėjas. Galite tapti kokio nors reikalo įkvėpėjais, lyderiais.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Diena bus ypač darbinga, veikli, palanki verslui, gera prekybininkams, žmonėms, susijusiems su pramogų, poilsio verslu ir panašiomis sritimis. Jei norite susitikti su draugais, geriau tai daryti šeštadienį, o ne penktadienį.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Šiandien nepakaks vien jūsų žavesio, jei norėsite kam nors padaryti įspūdį. Tai reikės įrodyti ir darbais. Neatsargiai mesta replika, kategoriškas pasakymas gali grįžti skaudžiu bumerangu.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Šiuo metu daugiau dėmesio būsite linkę skirti sau, todėl gauti pasiūlymai profesinėje srityje maloniai nustebins. Jei gautas pasiūlymas finansiškai bus bent kiek naudingas, imkitės jo.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šeimoje santykiai pagaliau normalizuosis, o pykčiai ir nesutarimai taps praeitimi. Jums padės pasikeitęs požiūris, taip pat ir bendravimo su namiškiais būdas. Visgi jei liko neišspręstų problemų - neatsukite joms nugaros.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jeigu kas nors nesiseka, nepulkite kaltinti aplinkinių, galbūt pats padarėte klaidą, kurios nepastebėjote? Ši diena kupina augimo energijos, todėl verta daug norėti, plačiai užsimoti.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Nesikapstykite po praeitį, mat prisiminimai gali nuvesti ne tuo keliu. Šiandien patartina daugiau galvoti pozityviai, svajoti apie ateitį. Diena palanki tiems, kurie ruošiasi mokytis.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tai diena, kai daugiau turėtumėte galvoti apie save, o ne kitus. Nepatenkinę savo poreikių, negalėsite pasirūpinti kitais žmonėmis. Jei turite kažkokį sudėtingą reikalą, nebijokite prašyti draugų pagalbos.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Šiandien gali tekti pasidalinti artimo giminaičio ar šeimos nario skausmu. Tai gali būti susiję su liga ar sunkiomis finansinėmis problemomis. Būkite pasiruošę ištiesti pagalbos ranką ar bent suteikti moralinę paramą.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Neblogas metas, palanku susitikti su svarbiais asmenimis, kurti veiklos planus. Netrukus jūsų gali laukti komandiruotė ar tolimesnė išvyka.Diena gan darbinga, ypač seksis prekybininkams.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Net jeigu jums kas nors nepatinka bendraujant su aplinkiniais, pasistenkite save įtikinti, jog viskas gerai. Šiuo metu esate linkę priekabiauti be pagrindo. Tai nesveika, nes galite pakenkti svarbiems ryšiams, nuo kurių priklauso jūsų tikrasis optimizmas.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Diena bus keistai: emocijos keis viena kitą, jausite nerimą, būsite nekantrus, todėl ir dirbti bus nelengva. Kai esate tokios būsenos, galite įskaudinti artimus žmones nekreipdami į juos dėmesio, ar elgdamiesi ne taip, kaip įprasta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius