Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 24

Horoskopas rugpjūčio 24 d., antradieniui

14-oji Mėnulio diena. Tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena. Jei nėra kitų ypač griaunančių situaciją aspektų, visi darbai, pradėti šią dieną, nusiseka. Taigi jei galite, svarbiausius darbus planuokite šią dieną.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ypač ryškiai teks pamatyti savo bei aplinkinių silpnas vietas. Jei ilsėsitės, taip pat pravers atsargumas, ypač tolimose kelionėse. Vertėtų vengti agresyvesnių šalių bei patausoti sveikatą.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiuo metu ypač svarbu patausoti sveikatą, nervų sistemą: net ir ilsintis imunitetas, virškinimo, limfinė bei šlapimo sistemos bus ypač jautrios. Nors netrukus bus geresnis metas, tačiau neskubėkite atsipalaiduoti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Užuot atsipalaidavus, vertėtų susitelkti. Neverta ne tik pradėti svarbių darbų, bet ir žadėti ką nors rimto. Skuboti sprendimai finansų srityje tikrai nuvils. Kita vertus, gal pasiseks meilės reikaluose?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neužsiciklinkite ties santykiais, emocijomis, nes tai negatyviai atsilieptų ir karjerai bei profesijos reikalams. Tai metas, kai tikrai atsigausite – jums tai vienareikšmiškai palankesnis metas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Lengviau nei įprastai kils ginčai, konfliktai, pyktis, painiava. Saugokite savo gerą vardą, gerus santykius su aplinkiniais, giminėmis. Visgi šiuo laikotarpiu galėsite pasijusti ramiau: lengviau seksis tarpininkavimo, prekybos bei aptarnavimo sričių, mokslo ir meilės reikalai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pačiam kils įvairių kompleksų, sunku bus objektyviai vertinti, tad geriau šiuo metu ilsėkitės, kiek įmanoma, apribokite darbus, kontaktus. Tik šią savaitę geriau ims sektis finansiniai reikalai, santykiai, pagerės savijauta, nuotaika.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Atsigręžkite į geranoriškus, nuoširdžius draugus ar jus palaikantį kolektyvą – jie padės pažvelgti objektyviau, ramiau išspręsti kylančius problemas. Šiomis dienomis konfliktinės nuotaikos nuslūgs, tačiau jums iki mėnesio galo geriau būtų sulėtinti tempą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Diena nėra palanki reikšmingiems veiksmams ar kilimui – svarbiau yra suvokti tendencijas, situaciją. Netrukus visgi galėsite atsipūsti, mat visame kame bus ramesnė situacija.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būkite ypač apdairūs kelionėse, už vairo. Nuo šios savaitės pradžios jau kiek ramiau galite spręsti reikalus, susijusius su profesija, karjera, finansais, teks peržiūrėti ankstesnius sprendimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Turėkite kantrybės, neskubėkite daryti galutinių sprendimų ar rimtų veiksmų. Visgi jau šiomis dienomis sugrįš sėkmė profesiniuose, finansiniuose reikaluose, lengviau bus suderinti įvairius interesus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tai metas, kai, verčiami aplinkybių, galite surasti visai naujas saviraiškos, tobulėjimo formas. Jau netrukus sėkmingesni taps meilės, finansiniai reikalai bei santykiai su vyresnybe. Vis dėlto sveikatai bei emocijoms tai ne pats geriausias metas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neplanuokite didelių pirkinių ar investicijų – tam nepalankus metas. Tačiau prasideda kiek ramesnis laikas: geriau seksis finansiniai reikalai, lengviau bendrausite, lydės geresnė savijauta. Vis dėlto dar ne laikas svarbiems darbams ar sprendimams.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius