-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 18

Horoskopas rugsėjo 18 d., šeštadieniui

11–oji Mėnulio diena. Tai viena švenčiausių Mėnulio dienų. Dėl stiprių energijos srautų yra sunkiai sutramdoma ar prognozuojama, tačiau neabejotinai viena tyriausių Mėnulio kalendoriuje. Norint ką nors svarbaus pradėti šią dieną, reikia kruopščiai pasirengti, o pradėjus – būtinai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tikriausiai susidomėsite buitine ar kompiuterine technika, gal ką nors pirksite išsimokėtinai. Ryžtingai spręskite finansinius, turtinius reikalus, reikalaukite skolų grąžinimo, pasirūpinkite kompensacijomis ir pan. dalykais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sunku bus apsispręsti dėl prioritetų. Matysite, kad namiškiams labai reikia jūsų pagalbos, dėmesio, tačiau suvoksite, kad dalykiniai, profesiniai įsipareigojimai taip pat negali laukti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

 Aktualūs bus klausimai, susiję su neatskleistais talentais, nerealizuotu seksualumu, giluminiais psichologiniais kompleksais. Jei jūsų veikla susijusi su paslaptimis, menu, kriminalistika, nusimato ypatingi pasiekimai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galėsite pradėti įgyvendinti seniai numatytus planus. Aplinkiniai pasirengę suteikti jums visokeriopą paramą. Tiesa, nereikėtų iš jų pernelyg daug reikalauti: jūsų užsispyrimas ir siekimas dominuoti gali sukelti konfliktų su artimais žmonėmis ir giminaičiais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jeigu jūs dar esate naujokas verslo srityje, tai jau pirmoji sutartis jus įtikins, kad partnerį pasirinkote teisingai. Galimas dalykas, kad susidursite su žmogumi iš savo praeities. Neleiskite, kad jis jus išprovokuotų, ir tuo labiau nepriimkite iš jo jokių dovanų – atminkite, jog jos kartais pernelyg brangiai kainuoja.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūs lengvai rasite kalbą su pačiais atžariausiais ir atkakliausiais žmonėmis. Jums seksis vesti derybas, kurios galiausiai baigsis naudingų sąjungų sudarymu. Bet jeigu jums į rankas pakliūtų svetimų pinigų, būkite atsargūs – galite patirti nuostolių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kad pasiektumėte gerų rezultatų, turėtumėte palenkti į savo pusę įtakingus žmones. Tiesiogiai arba per pažįstamus kreipkitės į aukščiausius viršininkus: jų parama ir globa netrukus jums padės palypėti tarnybos laiptais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Rodykite iniciatyvą, nelaukite kvietimų, veikite savarankiškai, ir turėtų pasisekti. Tvarkant komercinius reikalus aktyvumas nerekomenduotinas – jums bus sunku blaiviai įvertinti savo galimybes, o sumanymų tikriausiai nepavyks įgyvendinti, kadangi jūs kol kas neįstengsite įveikti jūsų kelyje atsiradusių kliūčių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite įvykių sūkuryje, daug kas trokš su jumis pabendrauti šiandien, tad išgirstos naujienos tikrai neleis nuobodžiauti. Labai tikėtina, kad užimsite lyderio pozicijas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei norite išlaikyti galvą virš vandens, teks bent kurį laiką plaukti pasroviui. Manėte gerai išmanąs žaidimo taisykles, bet siurprizų bus kur kas daugiau nei tikėjotės. Nebijokite improvizuoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors ir sekate kitų nustatytomis taisyklėmis, tačiau aplinkiniai gali turėti kitą nuomonę šiuo klausimu. Bandykite susitarti. Popiet maloniai nustebsite patyręs, kad darbas komandoje ne toks nuobodus ir varginantis, kaip manėte.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Atminkite, kad net po didžiausių tragedijų, niekada nevėlu viską pradėti iš naujo. Kalbėkite, kol jūsų klauso. Intelektualus pokalbis sužadins vaizduotę ir įkvėps naujų idėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius