-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 19

Horoskopas rugsėjo 19 d., sekmadieniui

12–oji Mėnulio diena. Didelio jautrumo diena. Daugiau dėmesio reikėtų skirti santykiams: tarpusavio supratimui, gailestingumui, atjautai. Už abejingumą, žiaurumą šią dieną galima didelė bausmė.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pirma dienos pusė tinkama rimtam pokalbiui su šefu. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų, nepasiduoti intrigantų provokacijomis – jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Viskas turėtų klostytis pagal planą. Tik neskubėkite, mat galite aplinkiniams pasirodyti pernelyg savimi užtikrintas ir pasipūtęs. Pasimėgaukite dabartine situacija ir savo viršenybe.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jausitės tarsi Šerlokas Holmsas, kuriam reikia išgvildenti didžiulę mįslę. Protas bus aštrus tarsi peilio ašmenys, todėl neabejokite – lengvai prisikasite prie reikalo esmės. Puikiai seksis įvertinti įvairius tiriamo dalyko aspektus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Daug kas klostysis savaime, net jums nededant ypatingų pastangų. Jausitės taip nuostabiai, kad net prarasite ryšį su realybe. Svajokite – šiandien tai sau galite leisti!

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būsite kaip niekad racionaliai nusiteikęs, todėl lengvai galėsite išspręsti klausimus, kur reikia šalto proto ir apskaičiavimo. Diena tinkama, jei norite keliauti, aplankyti draugus ar gimines. Taip pat jausite stiprų pareigos jausmą, tad stenkitės įgyvendinti tai, ką esate pažadėjęs.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galbūt jaučiatės vienišas, tačiau įsimylėti jums nerekomenduojama, mat esate nepasiruošęs rimtiems santykiams. Geriau daugiau laiko skirkite darbui, kadangi atrodo, jog turite problemų išlaikant dėmesį, o tai sąlygoja klaidas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kūrybiškos idėjos užvaldys visą jūsų asmenybę, nekantraudami norėsite pasireikšti ir išlieti pulsuojančią energiją. Tai tikrai gera diena intelektualine prasme, tad nedelsdami kibkite į knygas. Šiandien jus trauks ir žavės priešingos lyties atstovai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jausitės tiesiog puikiai. Jausite, kaip ir kada galite pasinaudoti savo galimybėmis. Aplinkinius trauks jūsų atvirumas, entuziazmas ir gera nuotaika.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pats darbymetis, tačiau viską stenkitės atlikti pirmoje dienos pusėje. Bus svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Ir nepamirškite šiandien dažniau ilsėtis. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pirma dienos pusė šauni įvairiems susitikimams, o vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Nemėginkite nieko kartoti – svetimas pavyzdys gali tik dar labiau suklaidinti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena neypatingai palanki, ypač vakarop. Nors jausitės neblogai, niekur nerizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus – gresia netikėti nuostoliai, praradimai. Galite nusivilti draugu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Apmaudu, tačiau galite nė nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors turintis autoritetą asmuo. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų – per juos galimos apgaulės, vagystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius