Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 09 29

Horoskopas rugsėjo 29 d., ketvirtadieniui

2-osios ir 3-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Kūnas šią dieną, ypač pirmoje jos pusėje, gali būti jautresnis, labiau pažeidžiamas. Kita vertus, palankus metas dietoms, organizmas gali padėti pasirinkti jums tinkamą ir šiuo metu būtiną maistą. Antroji dienos pusė gali būti labiau intensyvi, tačiau ne itin sėkminga, kupina nemalonių akibrokštų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali būti svarbu atsispirti įvairioms provokacijoms, išpuoliams, nederėtų nusileisti ar atsitraukti. Tai metas, kuomet svarbu suduoti deramą atkirtį, kitaip nemalonumai ir bandymai kaišioti pagalius į ratus gali užtrukti dar ilgesnį laiką.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali tekti visą dieną sugaišti vienos situacijos aiškinimuisi, prireiks nemažai kantrybės ir pastangų, kad užčiuoptumėt siūlo galą. O atomazga gali būti visai netikėta, kai kurios gijos gali atvesti į jūsų artimiausią aplinką.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Bus svarbu suvaldyti agresiją savyje, kurios šią dieną net pačių nuostabai gali būti nemažai. Kai kurios nelemtos aplinkybės ar atsitiktinumai, kurių negalite kontroliuoti ar kaip nors paveikti, gali dar labiau erzinti. Savitvarda šią dieną bus jūsų ginklas, apsaugantis nuo daugelio nemalonumų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasitikėjimas sunkiai įgijamas, tačiau lengvai prarandamas. Tai gali patirti savo kailiu šią dieną. Gali tekti aiškintis įvairius pasitikėjimo klausimus, gali tekti patiems aiškiau apsibrėžti savo santykius su kai kuriais žmonėmis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ši diena gali būti persunkta aistros, meilės, galite būti lalbiau linkę flirtuoti, panirti į meilės žaidimus. Tačiau tai gana paviršutiniškų santykių metas, kuomet bendravimas gali būti labiau suvokiamas kaip nuotykis, be įsipareigojimų. Tokia laisvė gali būti ne tik maloni, bet ir rizikinga.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali tekti patirti psichologinį spaudimą ar net šantažą, ar bent jau kai kurias situacijas, pokalbius būsite linkę būtent taip traktuoti. Geriausias būdas to išvengti – nesivelti į pokalbius už akių, vengti intrigų. O jų šią dieną gali tekti stebėti ne vieną.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną galite netikėtai gauti, pavyzdžiui, nemenką pinigų sumą, bet taip pat netikėtai galite ir prarasti. Bus svarbu nepamesti galvos ir euforijos akivaizdoje nedaryti skubotų neapgalvotų sprendimų, ypač susijusių su pirkinias, finansinėmis išlaidomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kai kuriuos jūsų sprendimus ar veiksmus šią dieną gali lemti ne protas, o instinktai, kurie gali dominuoti. Kai kuriose situacijose tai gali pagelbėti, tačiau kitose – gali sukelti labai rimtų nemalonumų. Reikės namažai valios pastangų pažaboti savo prigimtį, jei norite išvengti klaidų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

 Gali tekti rūpintis ir savo, ir kitų saugumu. Šią dieną gali būti suaktyvėję ilgapirščiai, sukčiai, kurie gali siekti pasinaudoti jums nepalankiomis aplinkybėmis arba jas tiesiog sukurti. Akylai saugokite savo turtą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tai gali būti paslapčių, mįslių kupina diena. Kai kurias galbūt nesunkiai įminsite, o kai kurie dalykai gali būti kur kas sunkiau atkasami. Atsakymų vertėtų pirmiausia ieškoti visai čia pat, šalia jūsų. Juos gali žinoti ilgą laiką su jumis dirbantys žmonės, jei tik susiprasite juos pakalbinti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną bus svarbu neignoruoti vaikų prašymų, kai kurie jiems bus labai svarbūs, tad nenuvilkite jų lūkesčių. Iš jūsų bus tikimasi didesnio supratimo, o jei gebėsite jį parodyti – sulauksite atsako, kuris ilgam gali įtvirtinti abipusiu pasitikejimu grįstus, kur kas brandesnius santykius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Gali būti sunkiau suprasti kai kurią jus pasieksiančią informaciją, įsiminti kai kuriuos dalykus, susikaupti. Tai ne itin palankus metas mokslams, nes gali blaškyti kiti, kur kas labiau buitiniai ar gyvenimiški dalykai. Kai kurių pamokų galite šią dieną tiesiog neišmokti, tačiau tikrai ne dėl gabumų stokos. Tam tiesiog ne itin palankus metas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius