-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 06

Horoskopas rugsėjo 6 d., antradieniui

9-osios ir 10-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Dienos pradžia gali būti niūri, tamsi, visai neįkvepianti, gali tekti patirti įvairių nesusipratimų, tačiau svarbu nepasiduoti blogoms nuotaikoms, nes vėliau viskas pakryps priešingai – gali puikiai sektis beveik visos veiklos, net tos, kurios pradžioje strigo. Būsite kupini optimizmo, skaidrios nuotaikos, palankus metas ir bendrauti, ir aktyviai veikti, kurti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Mėnulis šiuo metu Ožiaragio ženkle, o tai reiškia valios, ryžto, kantrybės ir tvirtybės metą. Puikus laikas imtis sudėtingų ilgalaikių darbų, projektų, tam nestokosite nei užsispyrimo, nei išminties. Puikiai seksis, be to, sulauksite svarbaus aplinkinių palaikymo ir paramos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiuo metu gal būsite kur kas atsargesni entuziastai, mažiau linkę į poeziją ar romantiką, tačiau dominuos kiti ne ką blogesni bruožai – gebėjimas pragmatiškai blaiviai daug ką įvertinti, pasverti. Šios savybės gali ypač praversti jūsų profesinėje veikloje, versle, taip pat ir imantis namų ūkio reikalų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Puikus metas jūsų saviraiškai, savo mėgiamos veiklos srityje galite tapti vienvaldžiais lyderiais, dar stipriau įsitvirtinti ir pelnyti kitų pripažinimą. Be to, puikus metas santykių įtvirtinimui, gilinimuisi į savo giminės, protėvių praeitį, galite sulaukti svarbaus tėvų užtarimo ar patarimo. Šią dieną tikrai nestigs abipusio supratimo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai gali būti labai darbinga, produktyvi diena, kuomet galite labai daug nuveikti nesiversdami per galvą, ramiai, neskubėdami. Tai nereiškia, jog turite tapti darboholikais, bus svarbu laikytis pusiausvyros ir derinti darbą su poilsiu, tik šitaip galite tikėtis geriausių rezultatų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną galite būti puikūs, įžvalgūs toliaregiai strategai, numatantys kelis žingsnius į priekį. Aiškiai žinodami, ko siekiate, mokėdami tai įtikinamai paaiškinti kitiems, galite atrasti nemažai pasekėjų, kurių pagalba labai praves artimiausioje ateityje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Rytas gali būti sunkus, gali kamuoti slogi niūri nuotaika, galbūt ramybės neduos klausimas „kas iš to?“. Galite blaškytis ieškodami savo pastarojo meto veiklos prasmės ir motyvų. Tačiau sutikti žmonės gali užkrėsti kitokiom nuotaikom, išblaškyti mintis, įkvėpti optimizmo. Vakaro nuotaikos bus priešingos ryto nusiteikimui, debesys išsisklaidys ir nenustosite džiaugtis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei esate įsisukę į verslus, susijusius su prekyba, atminkite, jog ši diena palankesnė pirkti, nei parduoti. Gali pavykti sėkmingai įsigyti stambių pirkinių, kurie bus kokybiški ir ilgą laiką tarnaujantys. Palankus metas nekilnojamojo turto sandoriams, statybų pradžiai. Tai taip pat geras metas gamybai, sumažėjusi klaidų, gedimų, nesklandumų tikimybė.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną gali tekti panirti į naujas pažintis, tačiau galbūt nederėtų jų sureikšminti, dėti pernelyg daug vilčių. Tai metas, kuomet dominuoja išskaičiavimai, pragmatiškas naudos siekis, tad nevertėtų tikėtis romantiškų, gilių ir tvirtų jausmų. Kita vertus, labai daug kas šiuo metu priklauso ne tiek nuo aplinkybių, kiek nuo visapusiškų pastangų, kuriomis galima daug ką pakeisti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Visai nepalankus metas vienvaldiškai, vienasmeniškai veiklai. Tai laikas, kuomet svarbu derinti skirtingus poreikius, interesus, tuo pačiu siekti geriau suderinti veikimo būdus. Dominuos komandinis bendras veikimas, nuo gebėjimo įsiklausyti ir išgirsti, nuo noro suprasti tiesiogiai priklausys ir visos dienos sėkmė.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną svarbu paisyti kai kurių šeimos narių, artimųjų norų, galbūt atėjo metas išpildyti kai kurias vaikų svajones. Nevertėtų šią dieną savo atžaloms kelti pernelyg didelių reikalavimų, neleiskite jiems nusivilti, priešingai, galite įrodyti, jog kai kurios svajonės pasistengus yra visai realios.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną laukia svarbūs susitikimai, gali tekti išgirsti atsakymus į kai kuriuos seniai rūpėjusius klausimus, tačiau ramybės gali neduoti abejonės, ar tie atsakymai yra nuoširdūs, ar iš tiesų išgirdote tiesą. Gali tekti labiau pasikliauti savo intuicija, tačiau dar svarbiau bandyti patikrinti jus pasieksiančią informaciją.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite išmokti vertingų pamokų ir patys visai nenoromis tapti mokytojais. Jūsų patirtis ir žinios bus vertinamos bei gali labai praversti kai kuriems svarbiems projektams. Turėsite proga patirti itin malonius jausmus – jausitės naudingi ir labai reikalingi, tačiau bus labai svarbu atsispirti puikybės pagundai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius