Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 01 31

Horoskopas savaitei 01.31-02.06

Sužinokite, ką žvaigždės Jums žada šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Norėsis nuveikti daug, bet pavyks mažiau, nes atsiras nenumatytų kliūčių. Netvirti asmeniniai santykiai gali tapti tikru skauduliu. Parūps reikalai, susiję su paskolomis, valiutinėmis operacijomis, alimentais.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nuo pirmadienio itin parūps komercijos, reklamos, ūkiniai reikalai. Sulauksite neįprastų pasiūlymų. Dėl naujovių reikėtų rimtai pasiskaičiuoti, ką jos duos - naudą ar nuostolį. Periodo pabaiga skatins kūrybingumą, polėkį, tačiau gali atnešti problemų dėl vaikų, mylimo žmogaus. Jei norite atgaivinti romantišką ryšį arba susirasti naują partnerį, imkitės iniciatyvos.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite susidurti su nemaloniais netikėtumais. Galbūt patirsite įtampų darbe arba susibarsite su draugais. Gali būti ir taip, kad netiksliai numatysite savo elgesio ar veiklos pasekmes, pernelyg rizikuosite. Užbaikite senus darbus. Į periodo pabaigą nusimato daug bendravimo, dėmesio, o gal ir meilės intriga.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kitą savaitę nemažai jėgų atims techniniai rūpesčiai, ūkiniai reikalai, tačiau darbai, kuriuos nuveiksite, turėtų atnešti naudos. Pats metas pasirūpinti įvaizdžiu, atnaujinti spintos garderobą. Jei ketinate pradėti įgyvendinti kažką naujo, pasitarkite su tos srities specialistais.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Laikotarpio pradžioje seksis neblogai - galite gauti naujų užsakymų,galbūt jus pakels pareigose. Deja, namuose galimi nesutarimai, sprendžiant santykių problemas, derinant interesus su artimaisiais. Savaitės pabaigoje įmanomas naudingas sandoris, geras pirkinys, pakvietimas į renginį, pasimatymą.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Susipažinsite su najais žmonėmis, jie atrodys įdomūs, pataruklūs, tačiau įspūdis gali būti apgaulingas. Nuo pat pirmadienio kankins neramumas, blogos mintys. Manysite, kad jus apkalbinėja, šnipinėja ar pan. Visgi savaitės viduryje aprimsite ir suvoskite, kad jūsų baimės išsisklaidys.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Bus lengva susipykti, išsiskirti su svarbiu žmogumi. Gresia nuostolis, avarija. Niekur neskubėkite, nedarykite spaudimo ir jam nepasiduokite. Savaitės pradžioje imkite tai, kas jums priklauso, tik nesikėsinkite į tai, kas jums nepriklauso. Kai kurias problemas įveikti gali padėti seni pažįstami. Bus įmanoma pasistūmėti pirmyn tiek dalykinėje sferoje, tiek politikoje, moksle.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jums šią savaitę pavyks aktyviai derėtis, prekiauti. Gali būti, kad jums prižadės nerealių dalykų, pateiks abejotinos informacijos. Savaitės gale galimas pokalbis ar kelionė, susijusi su kūrybiniu darbu, reklama, ryšiais, komercija. Seksis gilintis į aktualius klausimus, kaupti informaciją, ją apdoroti.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kitą savaitę bus daug kontaktų ir neplanuotų reikalų. Rimtai dirbsite, mokysitės. Arba sumaniai viliosite patinkantį asmenį. Nežiopsokite vairuodami, nežaiskite dvigubų žaidimų, jei nenorite praradimų. Turbūt teks nerimauti dėl artimųjų, vaikų. Neišlaidaukite, būkite kantresni ir nesistenkite padaryti daugiau, nei šiuo metu įmanoma.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būkite atsargūs kelyje. Neperšalkite - gresia uždegimai. Kitą savaitę galite pradėti galvoti apie asmeninių santykių, verslo esmines permainas. Galbūt teks susipažinti su įstatymų ar darbo pobūdžio pakeitimais, kreiptis į įtakingus asmenis, politikus, juristus.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite sulaukti naujienos, pranešimo iš oficialios institucijos. Turbūt spręsite opią finansinę, turtinę problemą. Kad ir kaip sektųsi, kantriai darbuokitės bei nenuilsdami įrodinėkite savo projektų, darbų vertę, perspektyvas, organizuokite, tarpininkaukite. Pravartu rimčiau pasirūpinti ir sveikata, įvaizdžiu.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 

Kitą savaitę gali pajudėti reikalai, susiję su finansinėmis aktualijomis, fondais, paskolomis, verslu. Tačiau tai įvyks ne savaime, o po susitikimų su įtakingais pažįstamais. Vis dėlto patyrę specialistai jums bus itin reiklūs. Jie reikalaus konkretumo, kritikuos jus. Tai, kas atrodė pagrįsta teoriškai, praktiškai gali pasirodyti sunkiai įgyvendinama.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius