-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 19

Horoskopas savaitei 04.19 – 04.25

Ką šią savaitę jums žada žvaigždės.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Bus naudinga surikiuoti savo mintis. Tikrai susikaupė nemažai problemų, kurias reikia kruopščiai išanalizuoti. Bet nors esate dinamiško ir drąsaus būdo, rodos, begalinė energija iš tikrųjų gali išsekti. Polinkis pervertinti savo jėgas gali tapti pernelyg didelio nuovargio priežastimi. Pirmojoje savaitės pusėje verčiau neplanuokite atsakingų renginių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jums šią savaitę reikėtų daugiau tylėti, ypač jei kas nors mėgins atvirai su jumis pasikalbėti. Santykiuose su mylimu žmogumi taip pat būkite atidesni – neatsargus žodis gali sukelti konfliktą arba tapti nereikalingo santykių aiškinimosi priežastimi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę pavyks įveikti daug kliūčių, taip pat ir tas, kurios jums trukdė sutvarkyti savo asmeninį gyvenimą. Atminkite, kad jokiais klausimais nereikia pervertinti savo jėgų, kitaip galima padaryti rimtų klaidų, kurių padarinius būtų sunku ištaisyti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Laukia gan sėkminga daugeliu atžvilgių savaitė. Reikalai palankiai klostysis asmeniniame gyvenime. Artimiausiomis dienomis jums pavyks atnaujinti dėl kokių nors priežasčių nutrūkusius santykius su žmogumi, su kuriuo ilgai buvote artimi. Vadovaukitės tik savo jausmais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tikriausiai rengsite naujus planus ir projektus, susijusius su profesine veikla. Ką gi, tai galite atlikti, nes pats laikas griebti jautį už ragų. Jeigu jūs likote be darbo – nenusiminkite. Laukite naudingų pasiūlymų, bet nedykinėkite, nepraraskite iniciatyvos. Ateinančią savaitę pavojinga plaukti pasroviui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Visą ateinančią savaitę bendrausite su artimais žmonėmis. Susitikimai su bičiuliais, vakarėliai ir bendros išvykos suteiks žvalumo ir energijos. Santykiuose su mylimu žmogumi visos problemos nutols į praeitį, jeigu pamiršite abipuses nuoskaudas ir viską pradėsite iš naujo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tikriausiai turėsite priimti sprendimus – galbūt nelengvus. Būtų geriausia dėl to pasitarti su artimaisiais ar bičiuliais, kurie duos gerą patarimą. Pasikliaukite savo jėgomis ir išmokite žiūrėti tiesai į akis. Atsargiai vertinkite informaciją – tikrinkite duomenis, nepasitikėkite mažai pažįstamais ir atsitiktiniais žmonėmis. Jūsų nuotaika ateinančią savaitę bus nepastovi – nuo melancholijos iki kūrybinių polėkių ir įkvėpimo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Reikalams sutvarkyti turėsite įtempti visas jėgas. Labai reikalingą paramą jums suteiks bendraminčiai, kurių interesai sutampa su jūsų tikslais. Venkite įtarumo, slapukavimo, pavyduliavimo ir nesaikingumo. Jūs ir taip pavargote nuo nedidelių nesusipratimų su artimais žmonėmis. Atėjo metas pašalinti nesutarimus ir pamiršti nemalonumus. Negadinkite savo sveikatos alkoholiu ir pernelyg dideliais krūviais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ateinančiomis dienomis neturėtumėte įkyrėti aplinkiniams ir piršti jiems savo nuomonės. Čia pirmiausia turimi omenyje mylimi žmonės. Jei jūs juos tikrai vertinate, tai nemėginkite jų pakeisti. Verčiau priimkite juos tokius, kokie jie yra. Juk už tai juos ir pamilote.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Apims noras pasireikšti darbe, nustebinti aplinkinius savo kūrybiniais gabumais. Ir jums pavyks tai padaryti. Sėkmė neaplenks ir asmeniniame gyvenime. Vieniši Ožiaragiai tikriausiai sutiks žmogų, su kuriuo galės susieti savo tolesnį likimą. Bet santūriau reikškite savo mintis, kadangi neatsargus žodis gali įskaudinti tą, kuris jums labai brangus. Atsargumas nepakenks ir tvarkant finansinius reikalus – ir taip katastrofiškai trūksta pinigų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Prasideda palankus metas – galėsite pademonstruoti savo sugebėjimus. Stenkitės rodyti iniciatyvą, nepasikliaukite kitais. Drąsiai imkitės naujų darbų. Nedidelės nesėkmės nesustabdys jūsų kelyje į tikslą. Galite užmegzti naujų malonių pažinčių. O gal jūs rasite partnerį ne tik draugiškam bendravimui, bet ir abipusei meilei?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ateinanti savaitė tikriausiai prasidės kivirču su artimu žmogumi arba finansiniais nemalonumais. Tačiau jūs greitai ir neskausmingai užgydysite širdies žaizdas ir papildysite piniginę. Tik nepalikite visko likimo valiai – sukaupkite jėgas ir parodykite savo geruosius bruožus. Dabar negalima atsipalaiduoti. Dar reikės daug nuveikti, bet neskubėkite priimti sprendimų – verčiau apgalvokite kiekvieną žingsnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius