-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 01

Horoskopas savaitei 08.01–08.07

Sužinokite, ką žada žvaigždės šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ši savaitė bus gan sėkmingas metas darbe, gal ne viskas klosis sklandžiai, tačiau jūsų žinios, gebėjimas nepasimesti, suktis iš sudėtingų situacijų gali prisidėti prie geresnių įmonės rezultatų. Darbdaviai ar vadovai tikrai tai pastebės, galite būti įvertinti. Dar šiek tiek kantrybės ir galbūt palypėsite laipteliu aukštyn. Tai taip pat palankus metas pasirūpinti geresne gyvenimo sąlygų kokybe, komfortu. Jei iki šiol atidėliojote kai kuriuos pirkinius, remontus, atidėlioti dar vėlesniam laikui neverta. Jūsų šeima tikrai verta geresnių gyvenimo sąlygų.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei bandysite slapukauti, nutylėti kai kurias svarbias detales bendraudami su artimaisiais, neišvengsite nemalonumų. Tai atvirų durų, atviro bendravimo metas. Jei žinote, jog ne viską galėsite pasakyti, geriau nė nepradėkite ir nekurstykite smalsumo. Venkite įvairių intrigų, apkalbų įsisukus į jas, vėliau gali būti sunku ištrūkti. Savaitės viduryje galite sulaukti netikėtų svarbių svečių, būkite pasiruošę, nes svečiai gali užgriūti bet kada. O savaitės pabaigoje labai svarbu pasirūpinti sveikata ir gera savijauta, nenumokite ranka į kai kuriuos negalavimus.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kai kurias savo svajones, net kiek patrakusius sumanymus gali pavykti paversti realybe. Aplinkiniai jus gali vadinti avantiūristais, tačiau tai šį kartą suprasite kaip komplimentą. Pasitelkę vaizduotę, įkvėpimą ir atseikėję šiek tiek santaupų galite patirti įdomių nuotykių, apie kuriuos seniai svajojote. Kur kas mažiau gali sektis kai kurie rutininiai darbai. Kad ir kaip būtų neįdomu, privalote atlikti savo pareigas. Kitaip galite užsitraukti bendradarbių ar namiškių nemalonę, ilgam pasigadinti nuotaiką ir sau, ir kitiems.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Perdėtas, net kiek agresyvus aktyvumas, noras manipuliuoti kai kuriomis situacijomis, įvykiais ar žmonėmis gali lemti visą nesėkmių virtinę. Noras kontroliuoti, daug ką suimti į savo rankas gali atsisukti prieš jus pačius – pajusite nemenką aplinkos pasipriešinimą, galite sulaukti dirbtinių, tyčinių kliūčių ten, kur jų visai nesitikėjote. Tad vertėtų sumažinti ambicijas, tempą ir įdėmiau stebėti kai kuriuos įvykius bei žmones. Kai kurie iš jų gali jums padėti, jei tik nebandysite jiems nurodinėti, o būsite pasirengę geranoriškai bendradarbiauti.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Venkite iliuzijų, tuščių vilčių ar lūkesčių, saugokitės melagingų pažadų. Tai metas, kuomet galite pakliūti į klastos ir apgaulės spąstus. Nors nesate naivūs ir galbūt turite sukaupę pakankamos gyvenimiškos patirties, tačiau šį kartą apgaulės pinklės gali būti ypač įmantriai sumanytos, arba apgaulės imsis žmogus, kurį jau senokai pažįstate ir kuriuo pasitikite. Būkite apdairūs. Nepalankus metas ilgalaikėms finansinėms operacijoms, susijusioms su vertybiniais popieriais, skolinimu ir skolinimusi, taip pat vertėtų būti atsargiems įsigyjant kai kuriuos pirkinius, gali nuvilti jų kokybė.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Labai svarbu skirti daugiau dėmesio šeimai. Nors iš pažiūros viskas atrodo ramu bei sklandu, geriau įsiklausę galite aptikti, jog yra susikaupę ir tam tikrų problemų. Kai kurie šeimos žmonės galbūt jau seniai nori būti jūsų išklausyti, tačiau neranda tam palankios progos, suteikite ją. Šią savaitę taip pat bus labai svarbus bendravimas su tėvais, seneliais. Atsigręždami į savo ištakas, galite rasti vertingos išminties, kaip spręsti jūsų nūdienos problemas, kai kurie dalykai galbūt yra tiesiog paveldėti, tad svarbu geriau pažinti savo giminės praeitį.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų polėkiai, laisvės troškimas, noras pakilti aukščiau visų gali būti varžomi, ribojami iš šalies, galbūt ir jūsų artimųjų. Tai gali tik dar labiau skatinti siekį ištrūkti ir pabėgti toli, tačiau turite suprasti, jog viskam yra savas metas. Be to, turite atsakyti į klausimą, ar iš tiesų esate pasirengę kai kuriems siekiams. Būsite linkę į lengvabūdiškumą, daug ką vertinsite atsainiai, paviršutiniškai, provokuosite jus mylinčius žmones ir aplinkinius. Jei laiku nesustosite, beliks kaltinti save pačius dėl ištikusių kai kurių nesėkmių, gerokai pašlijusių santykių, o kai kurie išsipildę troškimai gali neteikti jokio malonumo.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šis savaitės laikas gali prabėgti nepastebėtai, nepalikdamas jokių spalvingesnių įspūdžių ar prisiminimų, jei būsite pasyvūs, nesiimsite jokios aktyvesnės veiklos. Jei patys nesiimate iniciatyvos praskaidrinti kasdienybę, tai bent neatstumkite kitų pasiūlymų, o jų šią savaitę gali tekti sulaukti ne vieno. Neatsisakę, vėliau nesigailėsite, suprasite, jog turite tikrai gerų draugų, su kuriais ypač išradingai, nuotaikingai galite praleisti laisvalaikį. Be to, tai metas, kuomet bendravimas gali dar labiau išplėsti jūsų draugų ratą, viena pažintis gali būti ypač intriguojanti ir galbūt suvirpinti jūsų sielos gelmes.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kad ir kaip skrupulingai būtumėte susidėlioję šios savaitės planus, įvairios netikėtos aplinkybės, žmonės ar net gamta gali juos sujaukti ar paversti niekiniais. Tačiau nuo jūsų fantazijos, nusiteikimo priklausys, kaip mokėsite suktis iš netikėtų situacijų, kai kurias nemalonias staigmenas galbūt sumaniai paversite įdomiais nuotykiais. Gali tekti tramdyti šalia jūsų esančių žmonių blogas nuotaikas, baimes ir tai jums greičiausiai labai neblogai pavyks padaryti. Galite būti labiau užmaršūs, tad vykstant į kelionę svarbu pasitelkti ne tik savo, bet ir kitų dėmesį pasitikrinant, ar tikrai nieko nepamiršote, pavyzdžiui, užrakinti namų.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tai metas, kuomet gali prireikti ir jūsų patirties, ir išminties. Tai gali būti reikalinga ne tiek jums patiems, o kitiems. Jūsų patarimai, pagalba gali lemti svarbius pokyčius kitų gyvenime, esmingai pakeisti ir jų požiūrį, ir gyvenimo aplinką. Tai didžiulė atsakomybė jums, tačiau nesikratykite jos. Rezultatai galbūt nebus lengvai ir greitai apčiuopiami, tačiau tikrai bus verti tų pastangų, kurių imsitės. Antroje savaitės pusėje svarbu daugiau laiko skirti ir savo poreikiams, atidėkite kai kuriuos mažiau svarbius darbus ir imkitės jums mėgiamos veiklos.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje gali varginti emociniai svyravimai, susierzinimai, kuriuos lems ir aplinkinių nuotaikos ar netikėti nemalonumai darbe. Tačiau tai tik laikinos audros, kurios greitai nurims ir vėl įsivyraus ramybė, stabilumas. Palankus metas susikaupimui, apmąstymams, galite imtis savo buvusios veiklos analizės, nagrinėdami klaidas galite sėkmingai nustatyti jų priežastis. Derėtų vengti aiškintis kitų santykius, nesikiškite ir į kitų ginčus.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ši savaitė gali būti grumtynių, kovos metas. Pirmiausia gali tekti įveikti kai kurias savo baimes, kompleksus, jei to nepavyks padaryti – galite įsivelti į beprasmiškas kovas su šalia esančiais. Nuo šių grumtynių eigos gali priklausyti ir tai, ar išlaikysite turėtą įtaką, ar dalį jos prarasite. Kad ir kaip būtų sunku, turėtumėte pripažinti kai kuriuos savo trūkumus, kurie aplinkiniams matomi plika akimi ir kurie yra rimta kliūtis bendraujant ar bendradarbiaujant. Savaitės pabaigoje galite sulaukti finansinės sėkmės, tačiau greičiausiai neturėsite laiko ir galimybių ja džiaugtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius