-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 28

Horoskopas savaitei 12.28 - 01.03

Susipažinkite su astrologine prognoze savaitei.
Žvaigždžių pranašystės
Žvaigždžių pranašystės / E.Jankausko/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Siekdami geriausių rezultatų dirbkite užnugaryje. Metas neblogas, jei norite keisti savo įvaizdį – apsilankykite grožio salone ar pas stilistą. Deja, šią savaitę su jumis draugai gali būti nesąžiningi, todėl tai pajutę, nusiminsite. Peržvelkite savo finansinius įsipareigojimus bei investicijas, gal dar galite kai ką pakeisti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Laikykitės duotų pažadų, mat turite sutvirtinti pasitikėjimą jumis. Jei turite pernelyg daug energijos, nukreipkite ją į darbą. Kurią nors savaitės dieną į svečius pasikvieskite draugus. Jei turėsite išvykti į kelionę, galite užmegzti meilės romaną. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ši savaitė jus nuteiks optimistiškai. Atsikelsite ryte gera nuotaika ir užmerksite akis su dar puikesne. Šiuo metu jūs atsiminsite praeitį tam, kad suplanuotumėte ateitį ir netektų kartoti senų klaidų. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ateinančią savaitę sėkmė šypsosis finansiniuose reikaluose: netyčia galite atrasti naują pajamų šaltinį, o gal gausite paramą savo projektui? Atidžiau dairykitės po kojomis – galite rasti pinigų. Žinoma, nesureikšminkite šių dalykų, mat jie labai laikini.

 LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būsite įsitikinę, jog galite mažai miegoti, daug dirbti ir nepajusti jokių pasekmių. Visgi tai netiesa, energijos jums pristigs netrukus. Šią savaitę rasite nemažai bendraminčių, kadangi su jumis bendrauti bus paprasta, įdomu ir miela, o naujų metų naktį .būsite vakaro žvaigždė.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Venkite trinties su savo draugu ar drauge, kadangi tai gali kaip reikiant sugadinti nuotaiką prieš pat naujus metus. Savaitė bus sėkminga, nepaisant finansinės padėties. Jūsų pastangos bus pastebėtos, tačiau su jumis dirbantis kolega gali pradėti pavydėti. Pasidalinkite savo mintimis su patikimu asmeniu, jis ar ji padės pamatyti platesnį vaizdą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Itin seksis, jei turite savo verslą, mat atgausite senas skolas, o taip pat sudarysite neblogų sandorių. Turėtumėte pirmojoje savaitės pusėje užbaigti darbus, kurie jau tam tikrą laiką „velkasi“ iš paskos. Visą savaitę bus tinkamos aplinkybės dirbti, kurti, vykdyti užduotis. Jeigu susidarysite tikslų darbų planą – jums pasiseks dvigubai, nes įvykdysite mėnesio uždavinius.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Metas tinkamas rizikuoti, spekuliuoti, tačiau būkite atsargus, jei žaidžiate akcijomis biržoje. Galite pabandyti lošti azartinius žaidimus, sėkmė nuo jūsų nenusisuks. Tačiau asmeniniuose santykiuose nesiseks taip sklandžiai. Gražus laikas baigėsi ir užslinks nedidelis debesis ant santykių su antrąja puse. Tokie konfliktai gali kilti dėl to, kad jau turite susiformavęs savo nuomonę ir puikiai žinote ko siekiate iš gyvenimo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūs jaudinatės pernelyg daug dėl smulkmenų, kurios visai nereikšmingos. Tačiau jūs to nesuprasite, o aplinkiniai pradės jaustis keistai ir žvelgti į jus gan įtariai. Todėl atkreipkite dėmesį į artimųjų pastabas, – gal perlenkiate lazdą? Nesivelkite į jokias intrigas darbe, būkite nuoširdesni, atlaidesni. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei į jus kreipsis labdaros prašanti įstaiga, palūkėkite, neskubėkite atverti savo piniginės. Jums netrukus gali labai prireikti pinigų, o pasiskolinti neturėsite iš kur. Maži nemalonumai užgrūdins rimtesniems išbandymams, kuriuos pakelsite kur kas lengviau nei galite įsivaizduoti dabar. Likimas jums nepašykštės išbandymų, tačiau su jais „augsite“ ir patys. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Metas palankus tiems, kurie veikia kūrybos, meno srityje. Mintys vys viena kita, turėsite idėjų, tik va laiko ir pinigų joms įgyvendinti reikės paieškoti. Patartina nepersistengti, kadangi pervargimas atsilieps emocinei būsenai. Išties metų pabaigoje geriau seksis užbaigti senus darbus nei pradėti naujus. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite pajausti nuovargį, energijos trūkumą, susirgti depresija, norėsis daug daugiau miegoti. Atstatyti išeikvotus resursus galėsite tik atsipalaiduodami vandenyje: plaukiodami baseine, mėgaudamiesi vandens procedūromis, kaitindamiesi saunose. Patartina kuo mažiau vartoti stiprių alkoholinių gėrimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius