-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 12

Horoskopas spalio 12 d., antradieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Greičiausiai nežinosite, kaip pasielgti – ar teisėtai, ar teisingai. Įsiklausykite į savo vidų, atsakymas glūdi ten. Vakare itin venkite konfliktų, nedarykite spaudimo mylimam žmogui, partneriui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nebloga diena, jei norite imtis naujos veiklos, įgyvendinti kažkokį senai puoselėtą sumanymą. Tiktų šiek tiek keisti įvaizdį ir pakoreguoti charakterį, elgesį, ypač jei jaučiatės nepakankamai populiarus ir gerbiamas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šis metas skatins daryti sprendimus, susijusius su santykiais, šeima, valdymu, karjera, įstatymais, socialinėmis reformomis, ekonomika. Netrukus prasidės metas, kuris bus ypač ramus, taikus, tačiau kartu ir darbingas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai veržimosi aukštyn, tolyn metas. Puikūs bus kontaktai su kitomis kultūromis, užsieniu. Blogiausiu atveju užsimojama per daug, nepamatuojant jėgų, įsivyrauja tiesmukiškumas, grubumas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Geras metas visiems, dirbantiems jėgos struktūrose: kariškiams, policininkams, ir t.t. Taip pat – politikams, aukštojo mokslo, švietimo darbuotojams, keliautojams. Sėkmę lemia pasitikėjimas savimi, optimizmas, atvirumas, padorumas, pagarba autoritetams, gebėjimas vadovauti, atstovauti bendriems interesams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiuo metu būsite labiau linkę išlaidauti, nei taupyti. Diena nebloga, jei norite pradėti stambius projektus: jie turės tendenciją plėstis, ypač jei yra susiję su užsieniu, aukštuoju mokslu, politika ar jėgos struktūromis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei užmezgėte meilės romaną, jis bus romantiškas, veržlus, teiks daug malonumų ir vilčių. Tęsis ilgai, jei pasaulėžiūra atitiks, jei santykiai abiems padės kilti visuomenėje, didins autoritetą, plės galimybes.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien nepatartina gydyti kepenų, dubens, klubų sąnarių, perpilti kraują, gydyti kraujo ligų. Jei sergate bronchų, plaučių ligomis – gydymas turėtų būt sėkmingas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai karinga diena – galimi aršūs ginčai, peštukai „pašiaušia plunksnas“, tačiau būtent šią dieną natūralu aršiai kovoti už teisybę, nenutylėti. Vis dėlto galimos ir didžiausios provokacijos, nuvedančios nuo teisybės paieškų link grubios agresijos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite nusiteikęs malonumams, pramogoms, bendravimui su vaikais. Aplinkinius stebinsite subtiliu estetiniu skoniu ir kūrybingumu. Tikriausiai pamatysite, kad meilės reikalai krypsta į gera.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Padaugės emocijų, sentimentų. Pajusite norą skirti daugiau laiko sergantiems, kenčiantiems. Lyg ir seksis, tačiau nuvilti gali netikėtas atsakas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena palanki trumpoms išvykoms, dalykiniams bei asmeniniams susitikimams. Būsite linkęs ieškoti kompromiso, teisingumo. Nesivelkite į bereikalingus konfliktus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius