Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 10 21

Horoskopas spalio 21 d., ketvirtadieniui

15-oji Mėnulio diena. Viena nepalankiausių Mėnulio dienų. Tą dieną daug dvilypumo ir klastos.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas (nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jums sėkmę lems drąsa bei ryžtas. Jei šių savybių neturite, diena gali būti sunkoka. Aplinkiniai taps ryžtingesni, atviresni, drąsesni, taip pat bus labiau linkę į konfliktus, gali padaugėti netakto ir muštynių. Apskritai šiandien vyraus egocentrinis mąstymas, polinkis į diktatoriškumą, ekspansiją, kraštutinius sprendimus, didės noras vadovauti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Daug kas šiandien sėkmingai bus sprendžiama jėga, spaudimu, vienu ypu. Jūsų, o ir jus supančių asmenų emocinės reakcijos bus staigios, ryškios, aistringos ir permainingos. Sprendimai bus daromi drąsiau, atviriau, impulsyviau, tačiau po to gali tekti apgailestauti dėl skubotų poelgių ar neapgalvotų žodžių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Didesnė gaisrų, traumų, avarijų galimybė. Vairuotojai, kaip ir pėstieji, bus linkę skubėti, rizikuoti. Geras metas pradėti tuos darbus, kuriuos galite greitai užbaigti. Palankus metas dirbantiems jėgos struktūrose žmonėms: policininkams, kariškiams, saugumo tarnautojams, taip pat administratoriams, vadovams, politikams.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai metas, kai būsite daugiau linkę išlaidauti, nei uždirbti. Gali būti labai sėkmingi sandėriai, jei užmokestį gaunate tuojau pat. Vien pažadais nepasitikėkite. Nesutvirtinti dokumentais, jie labai greitai užsimirš. Daiktai, įsigyti šiuo metu, labai greitai sudyla, susidėvi, tarsi „sudega“.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jausite sustiprėjusį susidomėjimą kita lytimi. Vyrai ypač linkę įrodinėti savo vyriškumą. Meilės romanai, prasidėję šiuo metu, bus audringi, bet trumpi arba permainingi. Metas apskritai neblogas meilės prisipažinimui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Prisiminkite seną patarlę, kad norint uždirbti pinigų, reiškia juos ir išleisti. Tikėkite pats savimi ir priimamais sprendimais. Nevertėtų pasiduoti momentinėms silpnybėms.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Sėkmingai darbas turėtų klostytis jėgos struktūrose dirbantiems žmonėms. Tačiau nepalanku imtis energingos veiklos – derėtų atsitraukti nuo darbų ir pailsėti. Galimas užmirštos skolos grąžinimas. Gali atsinaujinti ir senas meilės romanas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Laikas palankus gerinti santykius su pavaldiniais, jums geriausiai seksis dirbti individualiai. Pajusite, jog turite ir daugiau atsakomybės, tad apdairiau planuokite savo darbo laiką.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Verta tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus, tiesa, geriau kuo vėliau po pietų. Tai bus ir palankus metas susitikti su būsimu darbdaviu, pasirašyti naują darbdavystės sutartį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Puikybė ir išdavystė yra dažnesnės šią dieną, sunku jausti saiką ir išlaikyti dvasinę pusiausvyrą. Jei ginčysitės – esmė bus iškreipiama, dažniausias debatų vaisius – aršus priešiškumas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pasitikrinkite šiandien gaunamą grąžą, o taip pat atidžiai atlikite bankinius pavedimus – klaidos bus kaip niekad dažnos. Galbūt jūsų specialiai apgauti nenorės, tačiau nesusipratimų tikimybė didelė.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Stenkitės išlaikyti dvasinę pusiausvyrą, nepulkite džiaugtis be pagrindo ar liūdėti be jokios realios priežasties. Nesivelkite į ginčus, nediskutuokite apie tai, ko nesuprantate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius