-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 03

Horoskopas spalio 3 d., pirmadieniui

6-osios ir 7-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Šviesus, ramus metas, tačiau antroji dienos pusė gali būti gana intensyvi, kai kurie įvykiai, veiksmai vakarop gali įgyti dar didesnį pagreitį. Svarbus saikas, skaidrumas, taip pat – emocinis stabilumas. Šią dieną gali tekti pakovoti ir dėl teisybės, ginti savo ar kitų tiesas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną daug kas gali priklausyti ne tik nuo jūsų, bet ir nuo jus supančių žmonių, gerų draugų. Jie gali padėti įveikti kai kuriuos sunkumus, išsisukti iš sudėtingų, painių situacijų. Tačiau bus svarbus ir jūsų pačių nusiteikimas ir noras įveikti kliūtis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galbūt tapote pernelyg lengvai pažeidžiami, labai jautrūs, esate linkę audringai reaguoti į menkiausias smulkmenas. Kritika, kuri gali būti skirta net ne jums, priimate asmeniškai ir neretai įsižeidžiate. Greičiausia tai nuolatinės įtampos, streso pasekmė, gerai pailsėję išspręstumėte daugelį šių problemų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali tekti didesniąją dienos dalį bendrauti su kūrybingais žmonėmis, menininkais. Tai bus ne tik įdomus darbas, bet ir savotiška atgaiva sielai. Gali tekti sutikti žmonių, kurie ypatingai sužavės savo mastymu, pasaulėžiūra ir grožio supratimu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kai kurie dalykiniai susitikimai šią dieną gali būti mažai naudingi, gali tekti nusivilti, negausite informacijos, kurios tikėjotės arba ji neatitiks jūsų lūkesčių. Tačiau vienas svarbesnių susitikimų, kuriuo neteks nusivilti laukia antroje dienos pusėje – vakare. Galite būti maloniai nustebinti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite sulaukti visuotinio pripažinimo -gali būti įvertinti ir jūsų profesiniai gebėjimai, žinios, taip pat ir jūsų asmeninės savybės. Tai taps malonia staigmena, galite būti pagerbti kolektyvo, iš kurio niekuomet to nesitikėjote. Galbūt gerai neįvertinote jus supančių žmonių?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kažin, ar tai pats geriausias laikas svečių priėmimui ir taip pat įvairioms viešnagėms. Gali kilti nemalonių situacijų, iš kurių gali būti gan sunku išsisukti. Kur kas maloniau praleisite laiką ne namie, o tiesiog bendrai organizuodami laisvalaikį su draugais, vykdami į kultūrinius renginius, bendras iškylas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai kuriuos sprendimus šią dieną būtina priimti nedvejojant ir nesiblaškant – greitai ir ryžtingai. Net menkiausia dvejonė gali pakišti koją ir jums, ir su jumis išvien veikiantiems. Jūsų kategoriškos nuostatos šią dieną taip pat netrukdys, o priešingai – gali labai padėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną galite būti linkę į lengvabūdiškus sprendimus, kuomet gerai nepasvėrę visų „už“ ir „prieš“ lengva ranka nuspręsite pasikliauti viena savo nuojauta. O intuicija šią dieną gali gerokai suklaidinti, tad vertėtų prieš ką nors svarstant – atsiklausti ir savojo proto balso.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną gali būti ypač svarbus saiko jausmas, kad ir ką bedarytumėte. Venkite kraštutinumų, draudimų ir griežtų apribojimų, nevaržykite savęs. Daugelio šių dalykų gali pavykti išvengti, jei gebėsite laikytis saiko ir mokėsite laiku sustoti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Bus svarbu aiškiai ir tiksliai formuluoti savo mintis, nuomonę, kitaip galite likti nesuprasti, o šis nesupratimas gali lemti nesusipratimus, taip rizikuojate įsisukti į uždarą nesėkmių ratą, iš kurio gali būti sunku ištrūkti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Visais įmanomais būdais stenkitės išvengti spontaniškų, sunkiai valdomų emocijų protrūkių. Galite įskaudinti mylimus žmones, vaikus. Jei reikalaujate iš jų didesnio supratimo, negalite to tikėtis vartodami grubumą ar jėgą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Bus svarbu nepraleisti kai kurių itin reikšmingų smulkmenų, iššifruoti jums pakuždėtas užuominas, už kurių užsikabinę galite nesunkiai išsiaiškinti tiesą, įminti rūpimą mįslę. Būkite atidūs ir neleiskite niekam blaškyti jūsų dėmesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius