-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 22

Horoskopas vasario 22 d., antradieniui

21-oji Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai didėjančių baimių, nerimo metas. Svarbu stiprinti sveikatą, daugiau ilsėtis, nesivelti į supainiotas, keistas istorijas, intrigas, nepasiduoti savęs gailėjimui, niūrumui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Slidūs bus finansiniai reikalai. Reikėtų vengti didelių pirkinių, neskolinti. Daug lems kantrybė ir gebėjimas rasti išeitį bendraujant su kolegomis. Neverta desperatiškai gelbėti beviltiškos padėties ir daryti neapgalvotų veiksmų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena pareikalaus netradicinio mąstymo, drąsos. Derėtų kūrybingai pažvelgti į iškilusius darbo rūpesčius, į išgirstas naujienas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iki pietų tinkamas metas bendrauti su valdininkais, derėtis dėl palankių sprendimų, terminų. Draugai nenorėdami nieko bloga gali jus stipriai nuvilti. Tačiau nederėtų jų smerkti ar visko imti giliai į širdį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Įvykiai klostosi ne taip, kaip tikėjotės, ypač jausmų srityje. Todėl gebėjimas žvelgti į sudėtingą meilės situaciją nešališkai, padės išvengti aštresnių temų, konfliktų, nesibaigiančių ginčų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite energingi ir smalsūs. Jei neturėsite išankstinių nuostatų, intuityviai jausite, jei jums meluoja, perprasite painias žaidimo taisykles. Tai, be jokios abejonės, jums pasitarnaus, tačiau pasistenkite neprimesti kitiems savo valios ir nuomonės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Viską vertinsite pernelyg subjektyviai. Nepasiduokite klaidinančioms nuotaikoms, nesiaiškinkite santykių. Profesinėje veikloje kuo labiau seksis, tuo nerealesnius ateities planus kursite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Netinginiaukite – judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo – šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių. Galima pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pasielkite kaip reikia, o ne kaip norite. Geras laikas dalykiniams ryšiams plėtoti. Puikiai gerinsite malonumus ir naudą. Kolegos taps draugais, jei tik susitiksite su jais neutraliojoje aplinkoje, būsite atviri ir paslaugūs. Neišsiduokite, kad esate sutrikę.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pastaruoju metu daug ką darėte gana impulsyviai, vadovavotės racionaliais ir pernelyg pragmatiškais skaičiavimais. Laikas stabtelėti ir paklausyti, ką sako širdis. Darbe daug ką lems jūsų pozicija ir iniciatyva, nuo kurios gali priklausyti kitų žmonių likimas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Draugai ir pažįstami dosniai dalys lengvabūdiškus patarimus. Pasistenkite laiku susivokti. Puiki diena kurti ir gražinti namų aplinką, įgyvendinti svajones, pirkti paveikslus ar kitus puošybos elementus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nebūkite atlapaširdžiai, pasaugokite asmeninį gyvenimą. Neišleiskite iš rankų likimo siunčiamų galimybių ką nors svarbaus pakeisti: darbą, gyvenamąją vietą ar partnerį. Šiandien kaip tik ta diena, kai žinosite, kaip elgtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius