-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 09

Horoskopas vasario 9 d., trečiadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiuo metu jausitės lyg po padidinamuoju stiklu: kiekviena jūsų klaida bus pastebėta, darbe netyčia ištarti žodžiai gali būti išpūsti ir apkalbėti.
 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kuklumas taps didžiausiu pranašumu, sėkmės garantu. Taip pat sėkminga diena laukia tų ženklo atstovų, kurių veikla susijusi su mainais, įtikinėjimu, investicijomis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei nesiimsite veiklos tuoj pat, rytoj gali būti vėlu. Labiau pasitikėkite savimi, savo patirtimi. Dirbkite tuos darbus, kurie reikalauja kruopštumo ir rimties. Turėsite daugiau galimybių, jei nedemonstruosite savo emocijų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Finansiniai reikalai ir santykiai šiandien nutols į antrą planą. Nedrumskite dienos harmonijos nepagrįstais įtarimais, kad kažkas nori jums pakenkti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Klaidingai vertinsite savo galimybes, be to, tikėtinas pavydas, apkalbos. Kvaili nesusipratimai gali sukelti nemalonių išgyvenimų, tačiau iš esmės nieko pakeisti ar sugriauti negali.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kils problemų dėl jūsų nepastovumo. Jei turite didelių ir ambicingų planų, atidėkite juos kitai dienai. Po pietų greičiausiai neišvengsite netikėtumų, todėl greita reakcija ir geri draugai bus reikalingi.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Geriausiai jausitės priimdami greitus ir perspektyvius sprendimus. Ilgos profesinės diskusijos vargins. Visus atsakymus rasite patys ir kur kas greičiau nei diskutuojantys kolegos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nieko nedarykite neapsvarstę visų galimų variantų. Racionalus požiūris į darbą ir komercinius projektus darys gerą įspūdį oponentams ir būsimiems partneriams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Profesinėje veikloje nepraleiskite pro ausis svarbios informacijos. Nė nepajusite, kaip aplinkiniai tyliai ir ramiai darys įtaką jūsų veiklai, sprendimams, net svajonėms.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Lengva ranka atiduosite aplinkiniams tai, ko ilgą laiką siekėte. Netinkamas metas guostis, iškloti paslaptis net artimiausiems draugams. Nepasiduokite aplinkinių įkalbinėjimams – viską darykite neskubėdami, savo galva.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Sprendimą, kuriuo keliu ar su kuo eiti, privalote priimti patys, tačiau nebūtinai dabar. Sėkmė lydės tuos, kurie jau seniai troško pasireikšti visuomeninėje, labdaringoje veikloje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai karinga diena – galimi aršūs ginčai, peštukai „pašiaušia plunksnas“, tačiau būtent šią Mėnulio dieną natūralu aršiai kovoti už teisybę, nenutylėti. Vis dėlto šią dieną galimos didžiausios provokacijos, nuvedančios nuo teisybės paieškų link grubios agresijos. Venkite pradėti darbus, kurie gali užsitęsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius