-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 12

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 13 d.

Užgrius netikėta sėkmė ar lavina nenumatytų darbų? Veidą puoš plati šypsena ar į širdį pasibels liūdesys? Smalsu sužinoti? Nieko nelaukdami skaitykite astrologinę ketvirtadienio prognozę specialiai jums!
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nesužavėsite nieko savo iniciatyva. Verčiau pasyviai mėgaukitės tuo, ką gero siunčia diena. Didžiausias gėris jus pasieks iš išorės, bet tik tuo atveju, jei nevengsite paprašyti kitų pagalbos ir pasinaudoti ja. Nors pergalių atvirai afišuoti nebus galimybės, džiaukitės tais pokyčiais ir atradimais, kurie vyks jūsų viduje.

 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savo noru ar be jo spręsite įsisenėjusias problemas. Dalis jų bus susijusios su jūsų praeitimi ar šeimos nariais. Pasielgsite įžvalgiai, į šį procesą įtraukę antrąją pusę. Jis arba ji tikrai žinos, kuriuos sprendimus pasirinkti, o kurių atsisakyti. Deja, ne visi jie bus glostantys širdį. Galiausiai suprasite, kad geri dalykai turi savo kainą.  

 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Privalėsite prisiminti, kokie nebaigti ar netobulai atlikti darbai jums trukdo pasiekti profesinę sėkmę. Jei patiems nepavyks suprasti, kolegos žinos, į kurią taisytiną vietą bakstelėti pirštu. Vėliau viskas seksis tiek, kiek gebėsite derinti poreikį judėti ir bendrauti su būtinybe skirti visas jėgas darbui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Norėsite jaustis gerai ir sutarti su aplinkiniais, bet jūsų norų nepakaks. Ilgai svarstysite, kurias duris norite atidaryti, kurių  – ne. Pasirinkimai bus nelengvi ir trikdantys, tačiau nuo jų priklausys, kokios perspektyvos jums atsivers. Pavyks viskas, ką vykdysite kantriai, atidžiai, nuosekliai ir su pasitikėjimu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai, kas vyks jūsų namuose, neguos ir nedžiugins. Tačiau nutuoksite, kaip visa tai išpainioti, kad rezultatai ne žlugdytų, o džiugintų. Pirmiausia pagalbon pasitelksite nepakartojamą savo žavesį. Vėliau ryšitės pasitikėti partneriais ir priimti jų siūlomus materialius ar dvasinius resursus.  Tada viskas vyks be didelių pastangų.

 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Susitaikykite su laikinais nepatogumais. Kai visiems bus per karšta, jums bus per vėsu, kai visi linksminsis, jums bus liūdna. Trikdys tai, kad niekaip nerasite tinkamų žodžių savo savijautai perteikti, o įtemptas bendravimas vargins. Kita vertus, tik būdami tarp žmonių suprasite save. Net jei apie tai niekas nesužinos.

 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Daug darbo, o mažai rezultato. Taip jausitės didžiąją dienos dalį. Galbūt net bandysite slapstytis kam nors už nugaros, kad išvengtumėte atsakomybės. Tačiau ji jus ras bet kurioje pasaulio vietoje. Todėl ryžkitės iš karto daryti tai, ką privalote, ilgai nesvarstydami, nedvejodami ir negalvodami apie rezultatus. Viskas ateis savo laiku.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Irdamiesi visu pajėgumu pirmyn, įstrigsite vietoje. Todėl pagrindiniai jūsų šios dienos palydovai turi būti kantrybė ir nuoseklumas. Kantriai ir susitelkę darydami viską nuo pradžios iki pabaigos, būsite ne tik pagerbti ir įvertinti, bet ilgainiui mėgausitės tinkamos  kokybės vaisiais. Savo gerąjį darbą atliks jūsų charizma. Aišku, jei patys patikėsite ja.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nesiekite prisitaikyti prie minios. Būkite aukščiau jos! Nesiderinkite prie tų, kurie reikalauja, kad eitumėte su jais tuo pačiu greičiu. Verčiau, atidėję į šalį asmeninius poreikius, pasirūpinkite tuo, kad jūsų namuose niekam nieko netrūktų. Beje, pirmiausia pasirūpinkite dvasiniais, o ne materialiais turtais.

 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jausitės tvirčiau, o ilgainiui įgysite sparnus, užmezgę atvirą ir abiem pusėm naudingą dialogą su kolegomis ar draugais. Išsakę savo nuomonę, išklausykite ir juos. Tai leis  sužinoti, ko verti jūs ir ko verti tie, su kuriais siekiate bendrų tikslų. Noras atsiriboti bus stiprus, bet būtinybė bendradarbiauti šiuo metu yra daug svarbiau.  

 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Antrosios pusės problemos užims visas jūsų mintis, o darbas – visą jūsų laiką. Nors prioritetu norėsite rinktis būtinybę įveikti asmeninio gyvenimo kliūčių ruožą, galimybės jums rinktis nebus duota. Tobulai atlikdami tai, ką privalote, kurį laiką turėsite kapstytis po praeities griuvėsius. Kas žino, gal rasite juose ką nors vertinga?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien svarbus jūsų susitelkimas, kantrybė ir nuoseklumas. Ilgainiui tai atvertų jums dideles perspektyvas. Čia dar praverstų noras apsižvalgyti, ko nors vertingo išmokti ar sužinoti. Visa kita patys geriau žinote. Deja, visą dieną jus persekios noras išvengti bet kokios asmeninės atsakomybės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius