-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 30

Naujajame „Ji“ numeryje – gruodžio horoskopas dvylikai Zodiako ženklų!

Astrologė N. Gabija Wolmer sako, kad gruodis – didelių užmojų, aktyvios veiklos, partnerystės bei naujų pažinčių mėnuo. Snausti nebus kada. Juolab kad ant nosies ir... didžiųjų švenčių, kalėdinės karštligės metas.
Žurnalas „Ji“ (48 nr.)
Žurnalas „Ji“ (48 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Pirmąjį žiemos mėnesį pajusite, kaip į jūsų gyvenimą veržiasi nauji vėjai, tempas didėja, kyla idėjų ir noras nuveikti kažką prasmingo ir svarbaus. Iki gruodžio 21 dienos tam laikas bus ypač palankus, nes stiprų valdingumą, polėkį ir plačius užmojus skatins Saulės judėjimas Šaulio ženklu kartu su Saturno planeta.

Jei turite išsikėlę svarbių tikslų, juos išsigryninote, tam subrendote, šio meto energijos padės jums drąsiai, kryptingai bei nemažai pasiekti... Jeigu smalsu, ką konkrečiai jūsų Zodiako ženklui pranašauja žvaigždės, kokios dienos palankios svarbiems darbams, karjerai, meilei, nepraleiskite numerio temos „Gruodžio horoskopas“.

Jei įdomu, kaip lietuviams sekasi kurti savo gyvenimą svetur, atsiverskite rubriką „Emigrantai“. Į Norvegiją prieš 13 metų iš Lietuvos išvykusi Rimantė Hegland daugiau kaip pusę šio laiko praleido amžino įšalo žemėje – Svalbardo saloje, Špicbergeno salyne.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (48 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (48 nr.)

Ten, kur mėnesių mėnesiais trunka poliarinė naktis, kanda 50 laipsnių šaltis, o po langais slankioja baltosios meškos... Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Pats jaukiausias metas – poliarinė naktis“.

Kitas pašnekovas – reabilitacijos centrų „Naujas gyvenimas“ steigėjas ir pastorius Marijus Balčiūnas. Vilnietis puikiai atsimena laikus, kai buvo visiškai įklimpęs į narkotikų liūną. „Atsitiesiau ir noriu visiems pasakoti apie viltį pradėti gyvenimą nuo nulio“, – pradeda pokalbį... Apie tai skaitykite interviu „Mano pašaukimas padėti priklausomiems žmonėms“.

Šaltasis sezonas visada pasiūlo madingų ir unikalių megztų apdarų, kurie primena vaikystę, močiutę ar mamą su virbalais rankose. Taip ir vilioja įsisupti į jaukų mezginį, kūnu pajusti minkštą šilumą. Kokie dabar madingi, ką prie jų derinti, patarimų rasite straipsnyje „Jaukiausias drabužis“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (48 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (48 nr.)

Rūpinamės ir jūsų sveikata. Naujajame numeryje rasite naudingos informacijos apie moteriškas problemėles – dažnai kamuojančią makšties pienligę ir bakterinę vaginozę. Straipsnyje „Moteriškos bėdos. Kada sunerimti?“ – gydytojos ginekologės patarimai.

Jauniems tėveliams siūlome atsiversti straipsnį „Žaidimai ugdo ir lavina“. Kai kurie gimdytojai beveik nežaidžia su vaikais, nes yra įsitikinę, kad tai tik laiko švaistymas. Taip manantiems derėtų pakeisti požiūrį. Specialistai sako, kad žaidimai yra ne tik pramoga. Jie suartina, stiprina ryšį su atžala ir lavina mažuosius...

Kita aktuali tema – apie namų tekstilę. Kaina ir kokybė yra svarbiausi kriterijai, renkantis namų tekstilės gaminius. Tačiau kokybę kiekviena suprantame kitaip – vienam tai ilgaamžiškumas, kitam – paprasta priežiūra, o trečiam svarbus ekologinis aspektas.

Kaip išsirinkti ir prižiūrėti, patarimų rasite straipsnyje „Namų tekstilė. Ką rinktis?“.

Moterims įvairios grožio procedūros, išrikiuoti kelių skirtingų rūšių kremai, perpildytos kosmetinės yra savaime suprantamas dalykas. Tačiau rūpindamosi savo grožiu, nepamirškime ir antrosios pusės, sūnaus ar tėčio. Paskatinkime juos pasirūpinti išvaizda. Kaip, sužinosite straipsnyje „Rūpinamės vyrų grožiu“.

Taip pat naujajame numeryje jūsų laukia virtuali kelionė po nesvetingas pasaulio salas, teisininko patarimai aktualiais klausimais, meilės istorija, sveikatos patarimų, kaip be didelių pastangų išsaugoti sveikus dantis ir akinamą šypseną bėgant metams.

Ir, žinoma, valgių receptų. Šįkart – apie gardžius advento valgius, taip pat – kaip pasigaminti prancūzišką paštetą ir skanių desertų.

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius