-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 28

Savaitgalio horoskopas – kovo 1–2 d.

Susipažinkite su šio pavasarinio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį savaitgalį Žuvų ženkle įvyksta Jaunatis, todėl nieko keisto, jei imsite painioti svajones su realybe, o realybę – su svajonėmis. Iš tiesų, dabar pažvelgę į savo vidų, rasite daugiau nei išoriniame pasaulyje. Tačiau suvaldykite nepaklusnias emocijas ir padėkite tiems, kurie negali padėti sau. Deja, lengvų pergalių partnerystės fronte arti nematyti. Pasidėję į šalį ginklus ir strėles, vertinkite net netikusias partnerių pastangas išsaugoti taiką ir darną.

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį dalis jus liūdinančių dalykų gali visiems laikams pasikeisti, įgaudami visiškai kitą formą. Kaip tai padaryti? Išsilaisvinsite, atleisdami savo draugams už neatidumą ir kitas skriaudas, sukurkite jiems nepakartojamą šventę ar įteikite dovaną. Galbūt geri santykiai su draugais bus stipri apsauga jums tada, kai šį pavasarį darbo vietoje atsiras nemažai priešiškų žvilgsnių.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neieškokite paguodos tituluose ir diplomuose. Net solidi jų krūvelė gali nesuteikti prasmės. Šį savaitgalį Mėnulio jaunatis įvykstanti Žuvų ženkle kviečia jus tapti pavyzdžiu, gebančiu apgaubti savo dėmesiu ir užuojauta silpnesnius. Kur bebūtumėte. Be to, ieškokite įvairių saviraiškos būdų, nes šį pavasarį sudėti visus kiaušinius į vieną krepšį – labai pavojinga.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šį savaitgalį jaunatis, vykstanti vandens stichijoje, kviečia jus pasitikėti aukštesnėmis jėgomis. Jos rodys jums teisingus pasirinkimus. Net jei jūsų ištikimi palydovai bent trumpam nuo jūsų nusigręžtų, skleiskite aplink save besąlygišką meilę. Pakitusi veiksmo planetos kryptis įspėja, kad šį pavasarį neskubėtumėte statyti jokio statinio neįsitikinę, kad jo pamatai tvirti. Būkite pasiruošę juos ne kartą perdaryti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dėl šio mėnesio Mėnulio Jaunaties būsite įtraukti į pokyčius. Jie leis suprasti, kad praradimai – tai priežastis atrasti. Kai viskas byrės lyg kortų namelis, neskubėkite paskubomis jo sustatyti. Dabar ką nors stabilaus sukurti nėra paprasta, bet tobulas laikas stiprinti dvasią. Be to, šį savaitgalį pajusite, kad jūsų tikslai, užuot vedę jus pirmyn, gražina atgal. Didžiausias stabdis bus žmonės, su kuriais bendraujate. Ir tai tik pradžia.

MergelėMergelė

(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jaunatis priešingoje Zodiako pusėje Žuvų ženkle, įspėja, kad jūsų ego priešinsis tam, kas vyksta. Tačiau jūs paaukokite savo išdidumą dėl ryšių, siejančių jus su svarbiausiu žmogumi. Jo ar jos svajones paverskite savo svajonėmis ir padėkite tiesti kelius iki jų išsipildymo. Dar viena žinia, tai Marso atbulinis judėjimas. Jis kviečia  stabtelėti tuos, kurie ketina greit ir per trumpą laiko tarpą praturtėti.

SvarstyklėsSvarstyklės

(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šį savaitgalį nesiekite įvesti tobulos tvarkos buityje. Verčiau ieškokite priemonių, kurios ją paverstų išskirtine ir traukiančią žvilgsnius. O ieškodami savyje ar aplinkoje gydančių galių – tikrai jas surasite. Tiesa, dėl Marso, dabar tampančio retrogradiniu, jūsų asmeniniai veiksmai visą pavasarį atsitrenks į akmeninę sieną. Bandydami paveikti plaukiančius su jumis vienoje valtyje, per stipriai ją įsiūbuosite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų ženklo stichijoje vykstanti Jaunatis jums žada harmoningą laiką, jei įvykdysite kai kurias svarbias jos jums iškeltas sąlygas. Saviraiška ir noras atiduoti dalelę savęs savo kūriniams leis jums žydėti. Neatmeskite būtinybės save išdalinti ir savo nenuoramoms atžaloms. Deja, savaitgalį pajusite kaip žemė slysta po kojomis, nes rezultatai visiškai neatitinka jūsų įdėtų pastangų. Ir tai tik nelengvo laikotarpio pradžia.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dabar, kai Mėnulio Jaunatis vyksta jūsų namų astrologiniame sektoriuje, namai ir šeima tampa jūsų energijos šaltiniu, kurį turite ne tik naudoti, bet ir nuolat papildyti. Jūsų šeimos nariai ir protėviai jums suteiks stiprybės, jei su meile atleisite visiems ir kiekvienam iš jų. O dėl savaitgalį pakitusios Marso padėties, pavasarį jūsų laukia ne vienas išbandymas santykiuose ir bendroje veikloje su draugais.

OžiaragisOžiaragis

(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Aiškumo ir abipusio supratimo bendraujant su broliais, seserimis ir kaimynais atsiras tada, kai jūs parodysite nuoširdžias pastangas jiems padėti ar pasitarnauti. Savo gerų ketinimų dėka galite prisidėti prie visų jūsų gerovės.  O jei greitu laiku pajusite, kad jūsų karjeros kopėčios, kuriomis iki šiol taip sparčiai lipote, ims svyruoti, neskubėkite jų išsižadėti. Galbūt užteks jas šiek tiek paremontuoti?

VandenisVandenis

(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitgalį jaunatis vyksta svajoklių Žuvų ženkle, todėl sukūrę viziją, ko norite pasiekti savo finansiniuose planuose, leiskitės į nevaržomų svajonių pasaulį. Ir, žinoma, nebūkite savanaudiški. Tačiau savaitgalį Marsas pradeda judėti atgal, dėl ko šį pavasarį jūs patirsite bejėgiškumo jausmą įgyvendindami savo sumanymus, susijusius su užsieniu ar mokymusi. Vienintelis patikimas vaistas: susidraugauti su kompromisu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitgalį Mėnulio jaunatis jūsų ženkle, o tai priežastis švęsti, pasinėrus į svajonių pasaulį. Bet turite žinoti, kad šioji šventė iš esmės skiriasi nuo kitų. Jos metu jūs dovanojate dovanas sau ir kitiems. Būkite pasiruošę kai ką asmeniško paaukoti dėl kitų laimės. Ir tik tai jus paliks laimėtojų gretose tada, kai šį pavasarį spręsite bendrus finansinius rebusus kartu su savo partneriais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius