-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 07

Savaitgalio horoskopas – kovo 8–9 d.

Mirštate iš smalsumo, kas jūsų laukia savaitgalį? Ilgai nedelsę pasidomėkite, ką jums pranašauja žvaigždės.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį bus daug bendravimo ir judesio, bet mažai rezultato. O priežasties, kodėl viskas strigs, nežinosite. Todėl, užuot veržęsi pirmyn, pakoreguokite tai, kas jau padaryta. Be to, įveikite smalsumą ir kitų reikalus palikite spręsti jiems. Sekmadienio ryto diskusijas su antrąja puse vakarop pakeis noras šildytis prie namų židinio.

 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį pavargsite kovodami su vėjo malūnais, bet to, ką norite kovoti, neiškovosite. Galimas daiktas, kad daugiau išleisite ar pralošite, nei sukaupsite. Todėl nedaug prarasite viduje kylančiam norui patinginiauti. O štai sekmadienį sunku bus išlaikyti liežuvį už dantų. Svarbu, kad laiką eikvotumėte ne ginčams, o nuoširdžiam bendravimui su artimaisiais.

 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Į nuolatinį šeštadienio judesį ir bendravimą galėsite įnešti nemažai savęs. Todėl jums nebus nei noro, nei laiko, nei priežasčių už ko nors slėptis ar dangstytis. Paskutiniąją savaitgalio dieną visas duris atvers gebėjimas pasirūpinti namais ir išgirsti tuos, kurie juose gyvena. Kuo atidžiau klausysitės – tuo geriau jausitės. Netikite? Pabandykite!

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį ir didžiąją dalį sekmadienio, užuot ieškoję pagarbos, pripažinimo ar šiaip šiltos vietelės sau, atsitraukite. Į viską pažvelkite iš šono, kaip į filmą, į kurį vaidinti nebuvote priimti. Džiaukitės galimybe atsikvėpti ir sukaupti jėgų, kurios bus reikalingos ateityje. O štai paskutinę savaitgalio popietę jausitės tvirti, nes galėsite būti savimi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Laikas praleistas su draugais šeštadienį bus smagus ir džiaugsmingas. Tačiau yra viena sąlyga: nesileisti į abejones dėl nuomonių skirtumų ar ginčus – bendri reikalai nežadės greito ir sklandaus finalo. Sekmadienio rytą rasite temų, kurias ne pirmąkart norėsite aptarti su kaimynu ar seserimi. Vėlesnes savaitgalio valandas skirkite atidžiau pažvelgti į jus neraminančias problemas.

 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Klystate, jei manote, kad šeštadienį įveiksite kalnus darbų. Jūsų darbštumu neabejoja niekas, bet tai ne priežastis persidirbti savaitgalį. Padarę tinkamas išvadas (pavyzdžiui, nusprendę ilsėtis) sekmadienį užkopsite į ne vieną sudėtingą viršukalnę. O sekmadienio popietę nuskaidrins draugiška pagalba, kurią turbūt patys užsitarnavote.

 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį norėsite versti kalnus ir pasiekti nepasiekiama, bet bus norinčių jus stabdyti ir reikalaujančių, kad sustotumėte. Pasikalbėkite apie savo planus, ieškokite informacijos ar tiesiog leiskite laiką nerūpestingai bendraudami. Sekmadienio rytą  pokalbiuose trumpam grįžę į prisiminimus, juos atrasite ką nors vertinga, o tai pravers vakare, kai nežinosite ko imtis ir kuo patikėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors dažnai būsite genami pirmyn – skubėkite lėtai. Kaskart kai būsite remiami prie sienos tam, kad priimtumėte sprendimą, visų pirma viską gerai apsvarstykite, pasverkite, pamatuokite ir tik tada nuspręskite. Sekmadienį ieškosite priemonių aplinkkeliais pasiekti savo tikslų. Nenusiminkite, jei nepavyktų. Vakare tam panaudokite visą savo erudiciją.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kas jau kas, o jūs nenusiminsite, jei šeštadienį nutiktų dalykų, kurie sugriautų jūsų planus. Bet per daug toli nesižvalgykite, kai norėsite suprasti nesėkmių ar sėkmių priežastys. Vienas jus turbūt pamatysite žvelgdami į veidrodį, antras – į savo antrosios pusės akis. O kas kur slepiasi – apie tai žvaigždės nutyli. Tiesa, jos jums pataria, kad sekmadienio vakarą kuo nors pradžiugintumėte artimuosius.

 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį nepasiklykite trumpalaikėje sumaištyje, kuri trukdys kurti darną tarp kasdienių rūpesčių ir noro pasikalbėti. Kiek harmonijos sukursite tarp šių prieštaravimų – tiek atsipalaidavimo nusipelnysite. O kaip šauksite sekmadienio rytą – taip jums ir atsilieps. Baigiantis savaitgaliui, raskite kelias akimirkas pasirūpinti tuo ar ta, kuri arčiausiai jūsų.

 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį lesite sau pasikalbėti apie tai, kas jus džiugina. O jei taip nepasiseks, pasielkite priešingai – pradžiuginkite savo dėmesiu ir bendravimu savo vaikus. Tiesa, kai kam tai gali reikšti kiek didesnes išlaidas nei to norisi. Sekmadienį susitelkę į namų reikalus pamiršite save. Įsitikinkite, ar nesureikšminate tvarkos ir pareigos poreikio.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį nenorėsite niekur kelti kojos iš namų. O jei būsite priversti juos visai dienai palikti – galvosite apie tai, kaip kuo greičiau sugrįžti ir tingiai įsirangyti ant sofutės. Deja, jums nebus lengva juose kitiems įrodyti savo pozicijos, todėl būkite atsargus, veldamiesi į beprasmius ginčus. Verčiau pagalvokite, kaip tinkamiau pasirūpinti mylimais žmonėmis ir, žinoma, savimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius