-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 16

Šeštadienį žurnalo „Ji“ numeryje – pluoštas jautrių ir gyvenimiškų meilės istorijų!

Jau šeštadienį prekybos lentynas pasiekusiame naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite meilės istorijas – jautrius ir gyvenimiškus pasakojimus, kuriuos išgyveno moterys.
2014 m. gegužės mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 20
2014 m. gegužės mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 20 / Archyvo nuotr.

Interviu su Ryčiu Zemkausku kalbėsimės apie Lietuvos kiemus: kokie jie, ką juose randame ir kokie kaimynai mus supa. „Kiemo gyvenimas yra ir literatūra, ir muzika, ir riedlentės, ir hiphopas, ir gręžiantis sieną kaimynas, ir mašinų signalizacijos, riaumojančios po langais. Kiemas – tai buvimas kartu, tai pasibučiavimai kažkur už kampo, nepriėjus namų, kad tėvai nepamatytų. Tai ir kelias iš mokyklos į namus, kelias į parduotuvę ar darbą, kelias iki stotelės ar mašinos“, – pasakoja žinomas laidų vedėjas.

„Kiekviename iš mūsų slypi ir vyras, ir moteris“, – teigia meditacijos ir tantros mokytoja Danutė Vilionytė. Kartu su ja bandėme suprasti, kokios yra porų nesutarimų priežastys. „Savaime auga tik piktžolės. Jausmus reikia puoselėti, nes viskas, kas apleista, pamažu nyksta. Meilė ir aistra – taip pat.“

Atšilus orams visi skubame kuo daugiau laiko praleisti gryname ore. Tačiau gamtoje mūsų tyko vos įžiūrimos erkės. Pateikiame būdus, kaip nuo jų apsisaugoti. O skiltyje apie vaikus, rasite patarimų, kaip užauginti savarankišką vaiką.

Kaip visuomet žurnale ieškokite mados ir grožio naujienų, sveikatos patarimų. O savaitgalį pabandykite pasigaminti vieną iš patiekalų su rabarbarais. Šiuo metų laiku jie yra gardžiausi.

Šiltos ir smagios savaitės Jums linki žurnalas „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius