-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio pamokėlė: kaip pudruotis biria pudra pagal veido formą

Biri pudra sutvirtina makiažą, ja padengta oda tampa lygi ir matinė. Ji teikia veidui natūralaus švytėjimo ir aksomo švelnumo. Biria pudra galima pudruoti tiek švarų, tiek kremine pudra dengtą veidą. Taigi šie patarimai padės pačiai pasidaryti šaunų makiažą.
Veido pudravimas
Veido pudravimas / Shutterstock nuotr.

Nors kai kurie vizažistai pataria biria pudra pudruotis specialiu pūkučiu, geriau tai daryti plačiu natūralaus pluošto šepetėliu. Jį reikia reguliariai išplauti šiltu vandeniu bei muilu ir išdžiovinti šiltoje vietoje. Priešingu atveju šepetėlyje susikaupę odos riebalai ir pudros dulkės sulips, todėl bus sunku pudra lygiai padengti odą.

Kaip taisyklingai pudruotis? Šepetėlio galu palieskite pudrą, paskui ranką, kurioje laikote šepetėlį, bakstelėkite į kitą ranką (nukratysite pudros perteklių), tada šepetėliu papudruokite veidą nuo vidurio šonų link.

Biria pudra galite pakoreguoti veido bruožus

Veido pudravimas
Veido pudravimas
Stambus veidas. Kiek tamsesne už kreminės pudros ar natūralią odos spalvą biria pudra suvilgytu šepetėliu labai saikingai papudruokite veido ovalo kraštus nuo vidurio šonų link. Nepamirškite papudruoti kaklo!
Veido pudravimas
Veido pudravimas
Pernelyg platūs skruostai. Šiam veido defektui koreguoti rinkitės dviem tonais už veido spalvą tamsesnę birią pudrą: papudruokite ja ne tik skruostikaulių šonus, bet ir odą žemiau jų, tada spalvą palyginkite švaria kosmetine kempinėle.         
Veido pudravimas
Veido pudravimas
Pernelyg plati nosis. Nosis optiškai atrodys siauresnė, jei iš viršaus į apačią kelis kartus ją perbrauksite vienu tonu už veido spalvą tamsesne biria pudra suvilgytu šepetėliu. Kad nosis atrodytų natūraliai, švaria kempinėle sušvelninkite potėpių linijas.
Veido pudravimas
Veido pudravimas
Išsišovęs smakras. Tonu ar dviem už veido spalvą tamsesne biria pudra papudruokite smakrą nuo jo vidurio šonų link, kartą kitą šepetėliu brūkštelėkite ir ausų spenelių link. Kad potėpiai atrodytų natūraliai, papudruotas veido vietas patapšnokite švariu vatos tamponėliu.
Veido pudravimas
Veido pudravimas
Aukšta kakta. Ją galite paslėpti ne tik tinkamo ilgio kirpčiukais: kiek tamsesne nei veido spalva biria pudra papudruokite kaktą antakių link. Itin atidžiai tamsinkite odą ties smilkiniais, linijas sušvelninkite švaria kosmetine kempinėle.  

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius