-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gundančio įvaizdžio paslaptys

Kai žvelgiame į spindinčias žvaigždžių nuotraukas, kyla klausimų, kaip joms pavyksta sukurti tokį žėrintį, jaunatvišką ir švytintį įvaizdį?
Gundantis įvaizdis
Gundantis įvaizdis / Fotolia nuotr.

Grožio paslaptys susijusios ne tik su sveika mityba, bet ir tinkamomis kosmetikos priemonėmis, vizažistų patarimais. Pakaktų pasirinkti tinkamas priemones, spalvas, ir savęs tiesiog neatpažintumėte, oda atrodytų švytinti, gaivesnė, sveikesnė, o svarbiausia, nubrauktų ne vienerius metus. Štai keletas patarimų, kaip džiaugtis žėrinčiais plaukais, oda ir nepakartojama šypsena.

 

► Veidas

 

Bet kuri moteris, prižiūrinti savo odą, gali tikėtis puikaus rezultato ir atrodyti tobulai. Pasak Charlotte Tilbury, makiažo ir grimo meistrės, kai veidas padengiamas makiažo pagrindu, ateina eilė skaistinamajai makiažo priemonei. „Tiksliau tariant, reikia švelniai patapšnoti veido skruostikaulius šia makiažo priemone, kuri odai suteiks nepakartojamo sveiko švytėjimo“, – teigia profesionali vizažistė Ch. Tillbury, naudojanti šį triuką podiumu žengiantiems modeliams.

 

Aktorė Hayden Panettiere
Scanpix nuotr. / Aktorė Hayden Panettiere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kita makiažo specialistė Lorrie Turk ant veido odos tepa skaidrų makiažo pagrindą, paskui švytėjimo suteikiančią pudrą, ja paryškindama skruostikaulius ir vidinius akių kampučius. Galiausiai šilto bronzanto potėpiai padaro veidą seksualiai švytintį. Rinkitės vienu atspalviu tamsesnį nei jūsų oda ir perbraukite skruostikaulius, žandikaulio liniją, smilkinius.

 

Atlikėja Jennifer Lopez
Scanpix nuotr. / Atlikėja Jennifer Lopez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

► Plaukai

 

Plaukams reikia ne mažiau priežiūros nei veido odai. Vis dar dėmesį prikaustantis ombre dažymo būdas – puiki išeitis atrodyti gaiviai ir švytinčiai, lyg ką tik nubučiuotai saulės spindulių. Pakanka pažvelgti į aktores Jessicą Albą, Rachel Bilson, dainininkę Rihanną, jog įsitikintumėte efektinga šukuosena. Tiesa, kad plaukai atrodytų idealiai, pirmiausia reikia kreiptis į labai gerai savo darbą išmanantį specialistą, antraip nušiurę plaukų galiukai toli gražu neprimins švytinčios gražuolės. Garsių įžymybių plaukų stilistai pataria naudoti giliai drėkinančias ir maitinančias kaukes, o plaukus skalauti vėsiu vandeniu, kad „užsidarytų“ jų žvyneliai. Taip šukuosena atrodys lygesnė ir plaukai labiau švytės. Jeigu naudojatės džiovintuvu, nedžiovinkite plaukų, kol jie bus visiškai sausi. Specialistai pataria palikti bent 10 proc. drėgmės: taip išvengsite plaukų perdžiūvimo ir karščio, kenkiančio šukuosenai.

 

Scanpix nuotr. / Atlikėja Rihanna
Scanpix nuotr. / Atlikėja Rihanna

 

► Šypsena  

 

Balti dantys gali tapti baltesni, jeigu nepamiršite paprastų liaudies priemonių: geriamosios sodos, citrinos, braškių ir kt. Tačiau dar svarbiau pasirinkti tinkamą lūpų dažų spalvą. Vos rausva, raudona, koralų – šios spalvos suteiks jūsų veidui ryškumo ir gaivumo, pagyvins šypseną ir įvaizdį. Na, o jeigu trokštate švytėti, tuomet puikiai tiks spindintis blizgis, užteptas ant lūpų dažų lūpų centre.

Belieka nusišypsoti, papurenti plaukus ir džiaugtis švytinčiu įvaizdžiu!

 

Atlikėja Taylor Swift
Scanpix nuotr. / Atlikėja Taylor Swift

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius