-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingiausios trumpų plaukų šukuosenos

Ar labai sunku išsiskirti su ilgais plaukais? Garsiausios Holivudo žvaigždės, itin dažnai išbandančios naujus įvaizdžius, jums atsakytų, kad visai ne! Juk plaukai atauga! Trumpų plaukų šukuosenos, parinktos tinkamai, jaunina ir suteikia išskirtinumo. Taigi žvilgtelėkime, kokios šukuosenos madingiausios šį sezoną.
Aktorė Anne Hathaway
Aktorė Anne Hathaway / „Scanpix“ nuotr.

Tarkime, kirpimas pixie. Trumpučiai nurėžti plaukai niekada neatrodys vienodai. Nuostata, kad trumpi plaukai nuobodūs, vyriški ir su jais nieko ypatinga nenuveiksi, tikrai klaidinanti. Tik pažvelkite į Rihanną, Michelle Williams, Anne Hathaway, Carey Mulligan! Berniukiškos šukuosenos šioms žvaigždėms suteikė valiūkiškumo ir žavumo, jos atrodo jaunatviškos ir švytinčios. Be to, su tokia šukuosena kaskart galima atrodyti vis kitaip, pavyzdžiui, sukurti rokerišką, romantišką, elegantišką ar seksualų įvaizdį.

 

Kam tiks? Tokia šukuosena idealiai tiks toms, kurios nebijo atskleisti savo veido ir kurių veido forma yra kvadratinė, apvali ar širdies. Taip pat verta paminėti, kad pixie išryškina skruostikaulius, todėl atrodysite dar šarmingesnė.

 

Kokiems plaukams? Tiek ploniems, tiek storiems. Geras kirpėjas sukurs norimos apimties šukuoseną. Tik jeigu džiaugiatės labai garbanotais plaukais, būtinai apsvarstykite kirpimą su patyrusiu meistru – kas žino, ar rezultatas jus iš tiesų tenkins.

 

Kaip šukuoti? Svarbiausia nuolat lankytis pas kirpėją, kuris pakoreguotų ataugusius plaukus. Pixie, priklausomai nuo plaukų ilgio, gali atrodyti ir labai įmantriai, ir labai paprastai.

 

► Tarkime, jeigu norite rokeriškos šukuosenos ar garbanų, pasitelkite plaukų formavimo priemones ir lengvai išgausite norimą efektą kaip, pavyzdžiui, „dygliukais“ pasidabinusi dizainerė ir dainininkė Victoria Beckham ar labai pankiška supermanekenė Agyness Deyn, aktorė Ginnifer Goodwin. Aktorė Audrey Tautou kviečia į romantiško pixie paieškas. Garbanos jai labai tinka!

 

Scanpix nuotr. / Ia kairės: dizainerė Victoria Bekham, supermanekenė Agyness Deyn, aktorės Ginnifer Goodwin ir Audrey Tautou
Scanpix nuotr. / Iš kairės: dizainerė Victoria Beckham, supermanekenė Agyness Deyn, aktorės Ginnifer Goodwin ir Audrey Tautou

 

► Pixie su kirpčiukais irgi gali būti įvairiausias. Dailiai atrodo visai trumpučiai kaip pas Carey Mulligan arba vos paauginti ir papuošti dailiu lankeliu – tik pažvelkite į Michelle Williams! Jai galima įteikti medalį už mokėjimą nešioti trumpų plaukų šukuosenas.

 

Scanpix nuotr. / Aktorės Carey Mulligan ir Michelle Williams
Scanpix nuotr. / Aktorės Carey Mulligan ir Michelle Williams

 

► Lygūs ir elegantiški pixie kirpimai taip pat tinka prie bet kokio įvaizdžio. Žvilgtelėkite į Rihanną ir jau minėtąsias Michelle Williams bei Ginnifer Goodwin.

 

Scanpix nuotr. / Ia kairės: atlikėja Rihanna, aktorės Michelle Williams ir Ginnifer Goodwin
Scanpix nuotr. / Iš kairės: atlikėja Rihanna, aktorės Michelle Williams ir Ginnifer Goodwin

 

Bob stiliaus šukuosena taip pat labai madinga. Nesuklysime pavadinusios ją klasikine. O ir variacijų yra pačių įvairiausių: nuo šukuosenos, krintančios keliais sluoksniais, iki karė, visai trumpos, asimetriškos ar tiesios. Svarbu, kad ji visuomet atrodo stilinga ir suteikia sunkiai nusakomo nežaboto seksualumo.

 

Kam tiks? Tai labai universali šukuosena ir tiks bene bet kokios veido formos savininkei: pabrėš ovalą, sulygins kvadratinę, paslėps per daug apvalų.

Šukuoti galite kaip tik širdis geidžia: tiesinkite, garbanokite, pakelkite, susekite, išpūskite... Nevaržykite fantazijos!

 

Klasikine bob šukuosena pasidabino su plaukais žaisti mėgstanti dizainerė ir dainininkė Victoria Beckham, aktorė Keira Knightley.

 

Scanpix nuotr. / Dizainerė Victoria Bekham ir aktorė Keira Knightley
Scanpix nuotr. / Dizainerė Victoria Beckham ir aktorė Keira Knightley

 

► Asimetriniais džiaugiasi aktorė Cameron Diaz ir dainininkė Ashley Simpson.

 

Aktorė Cameron Diaz ir dainininkė Ashley Simpson
Scanpix nuotr. / Aktorė Cameron Diaz ir dainininkė Ashley Simpson

 

► Geometrinio kirpimo nepabūgo prancūziška elegancija žavinti aktorė Marion Cotillard ir aktorė Hayden Panettiere, pasirinkusi dar ir kirpčius.

 

Scanpix nuotr. / Aktorės Marion Cotillard ir Hayden Panettiere
Scanpix nuotr. / Aktorės Marion Cotillard ir Hayden Panettiere

 

► Na, o jeigu norite romantikos, tuomet būtinai išmėginkite garbanas, kaip padarė ir aktorė Audrey Tautou, arba vos matomas, lengvas, sutaršytas Marion Cotillard bangas.

 

Scanpix nuotr. / Aktorės Audrey Tautou ir Marion Cotillard
Scanpix nuotr. / Prancūzų aktorės Audrey Tautou ir Marion Cotillard

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius