-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puikios kavos kaukės plaukams

Retas atsisako rytinio kavos puodelio – ji mums suteikia energijos dienos darbams. Pasirodo, plaukams kava irgi į naudą. Jos tirščiai dažnai naudojami kūno odai šveisti, bet tik nedaugelis žino, kad plaukams puoselėti irgi tinka kava.
Plaukų priežiūra
Plaukų priežiūra / Fotolia nuotr.

Tai ypač vertėtų priminti vyrams, kurių plaukai viršugalvyje jau ėmė retėti. Nereikia laukti, kol tai nutiks. Mokslininkai nustatė, kad kava – puiki priemonė plaukams išsaugoti. Tik reikia pabrėžti, jog kava, iš kurios gaminsite kaukę, nebūtų pati prasčiausia ir be priemaišų. Tokios kaukės tinka įvairių tipų plaukams, išskyrus labai šviesius. Visiems kitiems, norintiems turėti vešlesnius plaukus, tikrai verta pabandyti.

 

► Kaukė visų tipų plaukams

Reikės 1–2 valg. š. trintų svogūnų, tiek pat medaus, šiek tiek varnalėšų aliejaus ir kavos. Visus komponentus sumaišykite ir įtrinkite košelę į galvos odą. Dėl geresnio poveikio plaukus galite uždengti polietileno plėvele, apvynioti galvą rankšluosčiu ir 30 min. palaikyti. Paskui plaukus išplaukite šampūnu.

 

► Riebių  plaukų kaukė

3 arbat. š. kavos užplikykite 150 g verdančio pieno. Kai kiek pravės, įmaišykite 1–2 valg. š. medaus ir kiaušinį, viską gerai sumaišykite. Ištepkite plaukus gauta mase, palaikykite 15–20 min., paskui išskalaukite.

 

► Maitinamoji kaukė

2 arbat. š. kavos užpilkite 1–2 valg. š. karšto vandens, po 5–10 min. įpilkite 2–3 arbat. š. konjako (arba degtinės) ir 0,5 arbat. š. ricinų aliejaus. Gauta mase ištrinkite plaukus ir palaikykite 10 min., paskui kruopščiai išplaukite šampūnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius