Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaviausios pasaulio krepšininkės. Ar pritariate?

Nors nemažai vyrų teigia, kad profesionalios sportininkės retai būna seksualios, ypač aukštaūgės krepšininkės, kurios savo ūgiu ne vieną žemesnį vyruką priverčia susigūžti, visgi taip vienareikšmiškai teigti nederėtų. Pamėginkime paneigti šį stereotipą ir kviečiame pasidomėti, kokios krepšinio atstovės įvairiose apklausose ir rinkimuose apdovanojamos aukščiausiais įvertinimais?
Kroatijos krepšininkė Antonija Mišura
Kroatijos krepšininkė Antonija Mišura / „Scanpix“ nuotr.

▲ Pirmojoje vietoje be kalbų atsiduria profesionali Kroatijos krepšininkė Antonija Mišura, pasaulį sužavėjusi dar 2012-ųjų Londono olimpinėse žaidynėse. Gražuolė blondinė kaipmat atkreipė spaudos dėmesį. 

 

► 33-ejų juodaodė amerikietė Swin Cash žaidžia ne tik krepšinį, kuris, beje, jai puikiai sekasi, – juk aukso medalių nedalija už dyką. Ši daili sportininkė dirba ir modeliu. Galime tik pritarti, kad abi profesijos Swin tinka idealiai, ar ne?

 

Krepaininkė Swin Cash
Scanpix nuotr. / Krepšininkė Swin Cash

 

► Profesionali Rusijos krepšininkė Marija Stepanova išties nuostabi. Ji žaidė Amerikoje, gali pasigirti puikiomis pergalėmis krepšinio aikštelėje. Ką ir bekalbėti, juk sutramdyti moterį, kurios ūgis net 203 cm, turėtų būti nelengva!

 

Scanpix nuotr. / Rusijos krepaininkė Maria Stepanova
Scanpix nuotr. / Rusijos krepšininkė Marija Stepanova

 

► Žavioji jaunutė Skylar Diggins yra vos 175 cm ūgio, tačiau tai jai netrukdo vadintis puikia žaidėja. Ką jau bekalbėti ir apie išvaizdą: ši krepšininkė išties traukia akį nuoširdžia savo šypsena! 

 

Scanpix nuotr. / Krepaininkė Skylar Diggins
Scanpix nuotr. / Krepšininkė Skylar Diggins

 

► Seksualioji rusaitė Ilona Korstin paskelbė baigusi profesionalios krepšininkės karjerą. O ji pasiekė išties daug! Žavioji sportininkė gali puikuotis ne tik dailia išvaizda, bet ir pasaulio vicečempionės bei Europos čempionės titulais.

 

korstin.ru nuotr. / Krepaininkė Ilona Korstin
korstin.ru nuotr. / Krepšininkė Ilona Korstin

 

► Amerikietės krepšininkės Candice Wiggins gyvenimas toli gražu neprimena pasakos. Būdama vos trejų, jį pakliuvo į avariją ir vos neprarado akies, kurią, beje, dabar „puošia“ randas, o jos tėvas mirė nuo XXI a. ligos – AIDS. Todėl merginos pasiekimais galima tik didžiuotis!

 

Scanpix nuotr. / Amerikietė krepaininkė Candice Wiggins
Scanpix nuotr. / Amerikietė krepšininkė Candice Wiggins

 

► Ech, tos amerikietės... Jos iš tiesų gražios! Dar viena krepšininkė Sue Bird, nors ir nėra didelio ūgio (175 cm), taip pat džiaugiasi puikia karjera krepšinio pasaulyje. Na, stipriosios lyties atstovams irgi yra kur paganyti akis…

 

Scanpix nuotr. / Krepaininkė Sue Bird
Scanpix nuotr. / Krepšininkė Sue Bird

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius