Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į kruizą išvykusi moteris patyrė šoką: svingeriai ramybės nedavė netgi lifte

Jana Hocking patyrė didelį šoką, kai neseniai išvyko į „Virgin Voyages“ kruizą, ir nustebo sužinojusi, kad gyvenimą jūroje mėgsta ir svingerių bendruomenė, rašoma „Daily Star“.
Jana Hocking patyrė didelį šoką, kai neseniai išvyko į „Virgin Voyages“ kruizą
Jana Hocking patyrė didelį šoką, kai neseniai išvyko į „Virgin Voyages“ kruizą / @jana_hocking instagramo / Vida Press nuotr.

Kruizai dažnai asocijuojasi su pensininkais, bingo ir pigiais teatro spektakliais.

Tačiau, priešingai nei manoma, jie gali būti kur kas audringesni, nei tikėjotės. Tuo įsitikino ir J.Hocking, neseniai keliavusi su kompanija „Virgin Voyages“.

Apie santykius rašanti žurnalistė tikėjosi savaitės, kupinos bufetų, jūros ligos ir klaustrofobiškų kajučių. Tačiau, laimei, galiausiai ji patyrė kur kas daugiau veiksmo, nei tikėjosi.

J.Hocking patiko laiką leisti prie baseino, ilsėtis SPA centre ar būti bare. Tačiau jos dėmesį labiausiai patraukė bendravimas su kitais svečiais, kurie, regis, buvo ganėtinai įžūlūs.

@jana_hocking instagramo paskyros nuotr. / Jana Hocking
@jana_hocking instagramo paskyros nuotr. / Jana Hocking

39 metų mergina iš Australijos atskleidė, kad per atostogas jai buvo pateiktas pasiūlymas iš svingerių.

Ji news.com.au sakė: „Aš sužinojau, kad vienas labai pikantiškas gandas apie kruizus iš tiesų yra tiesa. Tiesą sakant, negalėjau nuo to pabėgti.

Sėdint prie vakarienės, vienas iš mano kompanionų paklausė: „Ar pastebėjai ananasų lipdukus ant kelių apartamentų durų?“

„Ne“, – atsakiau, ir man nespėjus paklausti kodėl, visi pradėjo juoktis.

Vida Press nuotr. / „Virgin Voyages“ kruizinis laivas
Vida Press nuotr. / „Virgin Voyages“ kruizinis laivas

Pasirodo, ananasas yra svingerių vizitinė kortelė. Taigi, užklijuodami ananasą ant savo durų kitiems laivo keleiviams sakote: „Ei, mes esame svingeriai, ir jei jūs taip pat, kodėl gi jums neužsukus?“

Svingeriai svečiai nevengė pakviesti ir kitų prisijungti prie savo linksmybių. Kai kurie naudojo lipdukus, kad nepažįstamuosius pakviestų į savo kambarius, kiti drąsiai kvietė linksmintis tiesiogiai.

Aš sužinojau, kad vienas labai pikantiškas gandas apie kruizus iš tiesų yra tiesa.

J.Hocking prisiminė: „Kitą dieną grįžau po vėlyvų pietų ir įšokau į liftą, kad pakilčiau į savo kambarį. Lifto durys atsidarė, ir dvi labai linksmai nusiteikusios poros ėmė kikenti. Viena iš jų laikė šampano kibirėlį ir atrodė, kad jie visi mėgavosi girtais vėlyvaisiais pusryčiais.

Jie paklausė, kokio numerio aukštą spausti, ir aš atsakiau, kad 12, po to vienas iš jų tarstelėjo: „Ar tikrai, mes esame 10 aukšte, ir jūs esate pas mus labai laukiama“.

Vida Press nuotr. / „Virgin Voyages“ kruizinis laivas
Vida Press nuotr. / „Virgin Voyages“ kruizinis laivas

Žurnalistę pasiūlymas nustebino, tačiau ji nesusigundė įsitraukti.

Ji pajuokavo: „Jei poros atrodytų kaip Bradas Pittas, Angelina Jolie, Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas, tada taip, gal ir būčiau susigundžiusi. Bet jie neatrodė... Nusijuokiau ir padėkojau už pasiūlymą, o paskui mandagiai atsisakiau“.

Ši kelionė J.Hocking išmokė, kad svingerių bendruomenė „gyva ir kunkuliuoja kruizuose“. Ir nors tai nebūtinai jos sritis, ji vėl norėtų ateityje išplaukti į jūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius