Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 20

Kad kelionė nesibaigtų košmaru: 7 ženklai, kad jūsų viešbučio kambaryje yra blakių

Kiekvienas iš mūsų bekeliaudami tikimės, jog viešbutyje, kuriame apsistosime, bus švaru ir tvarkinga. Visgi pasitaiko atvejų, kuomet kambariu dalintis tenka ir su kitais nepageidaujamais svečiais – blakėmis. Iš ko atpažinti, ar jų mūsų nakvynės vietoje nėra? Anot ekspertų, tai gali išduoti 7 ženklai, rašo dienraštis „Daily Star“.
Blakės
Blakės / Shutterstock nuotr.

Blakės viešbučiuose ir kitose apgyvendinimo vietose nėra neįprastas reiškinys. Jų nesunkiai galima atnešti per drabužius ir patalynę. Paprastai šie padarėliai nėra pavojingi, tačiau gali žmones įkyriai sukandžioti. O ir šiaip jų buvimas kelia šlykštumo jausmą.

„Rasti blakių savo kambaryje yra tikras košmaras. Šių padarų galima aptikti visame miegamajame – nuo čiužinio iki kilimo, todėl svarbu patikrinti kiekvieną baldą ir įsitikinti, ar blakės neprasiskverbė į audinį“, – sako Nicas Shacklockas iš Online-Bedrooms.co.uk.

Dar didesnis košmaras būna tuomet, jei iš viešbučio blakes su savimi parsinešame namo. Išnaikinti jas gali būti be galo sunku. Tam gali prireikti išmesti drabužius bei patalynę ir kviesti kenkėjų naikinimo specialistus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius