-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 17

Lietuvį šokiravo Irano miestą garsinantis laidojimo ritualas – mirusieji turi būti sulesami

Neseniai pasirodė informacija, kad už sovietinių paminklų nugriovimą Rusija ieškomais asmenimis paskelbė kai kuriuos Lietuvos politikus ar visuomenininkus. Ir ne tik Lietuvos, Latvijos bei Estijos taip pat. Tiems žmonėms dabar tikrai nevertėtų vykti į Rusiją ar Baltarusiją. Ir ne tik jiems, manau, į šias valstybes dabar vykti nevertėtų niekam, nes juk nežinote, ar nesate jų juodajame sąraše. Dar sako, kad sąraše esantiems žmonėms reikėtų vengti ir valstybėms agresorėms draugiškų šalių. Manoma, kad jos gali kooperuotis su Rusija ir jai nepatinkančius žmones įvelti į nemalonumus.
Jazdo miestas, Iranas
Jazdo miestas, Iranas / Vaido Mikaičio nuotr.

Kokios tos šalys? Pažiūrėkite, kas labiausiai remia Rusiją kare, ir viskas pasidarys aišku. Čia yra paminėtini Kazachstanas, Nikaragva, Kinija, Šiaurės Korėja, kai kurios Afrikos šalys ir, aišku – Iranas.

Turbūt jau nujaučiate, kad jei Iraną paminėjau paskutiniuoju, tai apie jį ir bus šis tekstas. Pamaniau, kad jei skaitytojams lankytis toje blogio ašies šalyje yra per pavojinga, tegul bent pasiskaito įspūdžius iš mano kelionės (įvykusios tada, kai Iranas buvo blogas, bet dar ne maksimaliai) po šią kontroversišką ir priešišką valstybę, kuri jau daugybę metų bando pasigaminti branduolinį ginklą, bet dėl įvairiausių priežasčių jo vis dar nepasigamina.

Vaido Mikaičio nuotr. / Jazdo miestas, Iranas
Vaido Mikaičio nuotr. / Jazdo miestas, Iranas

Kas gali paneigti, kad aktyvi Irano pagalba Rusijai Ukrainos kare nėra grindžiama susitarimu, kad Rusija savo ruožtu padės Iranui užsibaigti atominės bombos projektą. Tikiuosi, kad Vakarų šalys, kartu su Izraeliu turi priemonių tą reikalą užkardyti, nes jei pasaulyje atsiras dar viena agresyvi branduolinė valstybė, mūsų visų saugumas sumažės dar labiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius