Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 15

Kraujo ryšiai: kaip derate su partneriu pagal kraujo grupę

Teigiama, kad egzistuoja ne tik psichologinis, bet ir fiziologinis suderinamumas. O štai čia didelį vaidmenį atlieka ir jūsų kraujo grupė.
Meilė ir kraujo grupė
Meilė ir kraujo grupė / Fotolia nuotr.

Tarkime, Japonijoje, ji išties suvokiama kiek kitaip nei Lietuvoje. Tekančios Saulės šalyje žmonės ne tik partnerį renkasi, atsižvelgę į jo kraujo grupę. Egzistuoja tokie dalykai, kaip prezervatyvai, horoskopai ir netgi vonios druskos ar gaivieji gėrimai pagal kraujo grupę!

Taigi, šiandien atskleisime, ko galite laukti iš jums patinkančio vienos ar kitos grupės savininko.

► I (0) kraujo grupė

Tai savimi pasitikintis ir tikslų nestokojantis medžiotojas, kuriam norisi būti pačiam geriausiam. Už tai su I kraujo grupės moterimis jam ganėtinai sudėtinga – kaipgi išlikti lyderystės viršūnėje? Dažniausiai kažkuris turi nusileisti, ir tikėtina, kad tai bus dailiosios lyties atstovė. Kitu atveju, du vienodai stiprūs žmonės gali laukti kivirčų ir… skyrybų.

II kraujo grupės moterys šį medžiotoją traukia iš pirmo žvilgsnio savo nepasiekiamumu, tačiau vėliau jos atsiskleidžia kaip paklusnios, atsidavusios mylimosios, ir vyras būna pevergtas visam gyvenimui.

Štai su III kraujo grupės merginomis, kurioms būdingas pašėlęs charakteris, I kraujo grupės vyriškis gali tikėtis trumpo, kurortinio ar itin aistringo romanėlio, tačiau dažniausiai tai neperauga į ką nors rimtesnio. Taigi, jeigu iš visos širdies trokštate jį užkariauti, verčiau neparodykite jam savo lengvabūdiško požiūrio į gyvenimą.

IV grupės moterys dažnai tampa šių vyrų gyvenimo palydovėmis ir lengvai užkariauja nenuoramų širdis. Svarbiausia į santykius įtraukti nuotykius ir kuo toliau stumti nuobodulį.

► II (A) kraujo grupė

Šie vyriškiai patikimi, mėgsta komfortišką gyvenimą ir nevengia jo sukurti savo antrajai pusei. Su I kraujo grupės moterimis jis puikiai sutaria, tačiau suvilioti jį pavyks tik jaunutėms gražuolėms, kadangi susidomėjimas bėgant metams pamažėle blėsta. Jie puikiai vienas kitą papildo, tačiau kartais atrodo, kad jų santuoka – tik dalykinė sutartis, be šilumos ir vienybės.

Abu tos pačios grupės savininkai retai kada sutaria labai gerai – vyriškių nuomone, II kraujo grupės moterys yra šaltos, abejingos, netgi smerkiančios. Tačiau su III kraujo grupės moterimis galimi netgi puikūs, ypatingi ir tarpusavio pasitikėjimu grindžiami santykiai.

IV kraujo grupės savininkės liūdėti taip pat neturėtų – šie vyrai dievina, kad su jomis gali lengvai bendrauti, maloniai leisti laiką, tačiau ar viskas baigsis santuoka? Ne visada taip.  

► III (B) kraujo grupė

Komunikabilūs, žino, kaip surasti bendrą kalbą net su labiausiai užsispyrusiomis moterimis. Apskritai dailiosios lyties atstovių akyse jie – tikri džigitai, patrauklūs. Ypač tai aktualu I kraujo grupės moterimis. Dėl šių vyriškių jos pasirengusios perplaukti jūras ir marias.

O štai patiems III kraujo grupės atstovams labiausiai patinka racionalios, nuoširdžios, draugiškos ir paprastos II kraujo grupės moterys.

Su „trečiukėmis“ jų laukia puiki ateitis, kadangi tiesiog nepriekaištingai puikiai suranda bendą kalbą.

Visai neblogus šansus turi IV kraujo grupės moterys, tačiau tokios poros charakteriai gali labai pjautis: vyrai – audringo temperamento, o jos – svajingos mąstytojos.

► IV (AB) kraujo grupė 

I kraujo grupės moteriai kažin ar pavyks tapti IV kraujo grupės vyriškio meilės dama. Jie mano, kad jos per daug savarankiškos, vyriškos. Dažnai tokioje poroje kliūva per didelis moters pasitikėjimas savimi, kategoriškumas, aštri nuomonė. Šie žmonės gali būti puikūs draugai, diskutuoti apie gyvenimo niuansus, tačiau labiau gerbs vieną kitą nei besąlygiškai mylės. Vis dėlto, išimčių yra – vyresnės moterys gali kuo puikiausiai tapti šių vyrų žmonomis ir užburti savo rūpesčiu bei motiniškumu.

Dažniau šios kraujo grupės vyrams patinka II kraujo grupės savininkės. Jų lakoniškumas, gerumas, ramybė kuo puikiausiai įplieskia romantikos ir meilės židinį.

Su III kraujo grupės moterimi laukia audringi santykiai tiek gerąja, tiek blogąja prasme. Ar tai išsirutulios į santuoką? Na, liūdna tikrai nebus, tačiau emocijos, besiliejančios per kraštus, labai greitai išderina...

O štai su tos pačios, IV kraujo grupės atstove laukia sudėtingi ir vargu ar darnūs santykiai. Jums abiem reikės palaikymo, todėl keldami per daug reikalavimų vienas kitam, tikrai nesijausite laimingi.


Kaip suvilioti vyrą pagal kraujo grupę?

I kraujo grupė. Rodykite iniciatyvą, nebūkite mįslinga ir neva paslaptinga. Geriausia iškart pasakyti, ką jaučiate, ką galvote ir ko tikitės (žinoma, nepulkite kalbėti apie penkis vaikus ir sodybą prie ežero). Tačiau nuosaikus atvirumas ir moteriškumas – geriausi ginklai.

II kraujo grupė. Šis vyrukas turi suprasti, kad jums rūpi. Taigi parodykite, kad jį kuo puikiausiai suprantate, tačiau įvykių verčiau neskubinkite. Per prievartą mylimas nebūsi, tad duokite vyrui laiko, kad jis suprastų suradęs tikrą lobį. Ir nepulkite klausinėti dešimt kartų per dieną, ar jis jus myli, kada pagaliau tuoksitės ir pan. Šie klausimai bet kurios kraujo grupės atstovą paguldytų ant menčių, taigi neįkyrėkite.

III kraujo grupė. Būkite puiki pašnekovė, tačiau dar svarbiau būti puikia klausytoja. Spontaniškumas, laisvumas ir atvirumas jums padės sukurti darnius tarpusavio santykius. Verta atsiminti, kad „trečiukai“ mėgsta vienatvę ir kuo puikiausiai apsieina be draugijos, mėgsta būti nepriklausomi – lyg katinai, kurie vaikšto vieni.

IV kraujo grupė. Jie kiek pasipūtę, mėgsta būti įvertinti ir pagerbti, taigi šiuos lyderius reikės kartkartėmis pagirti ir palepinti nesuvaidintu dėmesiu. Už tai šis vyrukas jums atsidėkos ne tik aistringa meile, bet ir pasistengs padaryti viską, kad degtumėte laimės ugnimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius