-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 22

Moterys nebetrokšta didžiulės krūtinės ir lieso kūno?

Jos nebenori atrodyti lyg filmų suaugusiesiems žvaigždės ir pamažėle gręžiasi į natūralumą. Kaip teigia „Daily Mail“, neseniai atliktame tyrime vyrauja visai kitokia trokštamiausia figūra. Drąsus NE tariamas per daug liesam kūnui, o dvigubas TAIP sportiškai, apkūniai ar net „minkštai“ figūrai.
Krūtinė
Krūtinė / Fotolia nuotr.

Atrodo dar visai neseniai pasaulis ėjo iš proto dėl Pamelos Anderson, Katie Price kūno formų. Tačiau šiuo metu moterims didžiulės ir nenatūralios krūtys bei per daug liekna talija atrodo ne tik nebepatraukliai, bet netgi atgrasiai.

Tik viena mergina iš 200 pasakė, kad norėtų į Barbę panašaus kūno, o štai kitos apibūdino jį kaip neskoningą, perdėtai seksualų ir netgi žeminantį! Užtat padvigubėjo dailiosios lyties atstovių, vertinančių apkūnias (plus size) figūras, ir jos buvo apibūdinamos kaip seksualios, dailios.

Supermodelio Kate Moss kūno formos taip pat išgyvena nuosmukį. Jeigu anksčiau net dvi merginos iš penkių badaudavo, kad būtų kuo plonesnės, dabar tokių beliko vos 7 proc . iš 40 procentų.

O kokios kūno formos ant bangos? Moterims prie širdies natūrali išvaizda ir figūra: joms patinka, kaip atrodo modelis ir aktorė Kelly Brook ar garsioji serialo Mad Man žvaigždė raudonplaukė Christina Hendricks.

Vis dėlto net 92 proc. moterų jaučia spaudimą atrodyti tobulai, t. y. būti idealios figūros. Per pastaruosius dešimt metų didžiausiu pokyčiu įvardyta būtent „minkšta“ figūra, ekstremalių dietų atsisakymas ir bandymas puoselėti natūralų grožį. Marilyn Monroe figūra yra būtent tai, ko trokšta tiek vyrai, tiek moterys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius