Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 03 30

Numerologija: koks jūsų pinigų, darbo ir turto skaičius

Kodėl vieniems žmonėms puikiai sekasi kilti karjeros laiptais, prie jų lipte limpa pinigai net ir tuo atveju, jei šie pernelyg nesistengia, o kiti visą gyvenimą būna sukaustyti baimės, ilgus metus tūno tame pačiame darbe ir kaip atlygį už savo nuoširdų triūsą gauna tik kuklią pinigų sumą? Atsakymas į šį klausimą gali slypėti kiekvieno konkretaus žmogaus numerologijos matricoje.
Numerologija: koks jūsų pinigų, darbo ir turto skaičius
Numerologija: koks jūsų pinigų, darbo ir turto skaičius / Fotolia nuotr.

Keletas pastebėjimų

Prieš sužinant šį skaičių, būtina jums kai ką trumpai paaiškinti. Kiekvienas žmogus gimsta su tam tikru potencialu, kurį per savo gyvenimą jis daugiau ar mažiau realizuoja. Todėl, analizuojant pinigų, darbo ir turto skaičių, omenyje reikia turėti ne tik potencialą, bet ir kiekvieno žmogaus gyvenimo tikslus.

Nors pinigų, darbo ir turto skaičius apskaičiuojamas taip, kaip vardo, tai ne visada yra teisinga prieiga. Be to, tokiu atveju kalbama tik apie tai, ką galėtumėte turėti susidarius idealioms aplinkybėms. Todėl dažnai esamą situaciją veikia ne šiaip vardo skaičius, o skaičius to vardo, kuriuo esate linkę prisistatyti, pavyzdžiui, kai dalyvaujate pokalbyje dėl darbo arba kai susipažįstate su verslo partneriais.

Kai kurie, pristatydami save, ištaria vardą ir pavardę. Jei esate iš tokių žmonių – jums nereikia atlikti jokių papildomų skaičiavimų. Tačiau jei esate linkę prisistatyti tik vardu, tuomet atkreipkite dėmesį į to vardo skaičių (beje, jeigu sakote vardo trumpinį – pinigų, darbo ir turto skaičių apskaičiuokite naudodami būtent šį vardo variantą).

Kad būtų aiškiau, pateiksime pavyzdį. Jei jūsų vardo ir pavardės skaičius – 8, vadinasi, jumyse slypi tokios savybės, kurios traukia pinigus, mokate su jais elgtis, bet jei paprastai pristatote save vardu, pagal kurį apskaičiavus gavosi, tarkime, skaičius 2, vadinasi, realizuoti save galėsite tik tuo atveju, jei greta visąlaik bus žmogus, kuris nukreips jus tinkama linkme ir nuolat patars. Taigi išvada būtų tokia: jums reikia ieškoti patikimo verslo partnerio arba patarėjo; daugiausia pinigų susižersite tik dirbdami poroje su daug kompetentingesniu už save žmogumi.

 

Kaip apskaičiuoti?

Kad sužinotumėte, koks jūsų pinigų, darbo ir turto skaičius, užrašykite savo vardą ir pavardę. Žiūrėdami į lentelę, pagal raides surašykite atitinkamus skaičius ir susumuokite juos. Gautą sumą tol dėkite tarpusavyje, kol liks vienaženklis skaičius (nuo 1 iki 9). Tą patį atlikite norėdami sužinoti konkretesnių dalykų, jei aplinkiniams prisistatote tik vardu.

 1  2  3  4  5  6  7  8  9
 A, J, S  B, K, T  C, Č, L, U  D, M, V  E, N, Ė  F, O, Ū  G, P, Y  H, Š, Z, Ž  I, R
 

1

Vienetukas visuomet ir visur siekia būti pirmas. Jis stengiasi kokybiškai atlikti savo darbą, mat nuo to priklauso jo asmeninė savivertė. Vienetukas niekada niekuo nepasikliauja, iš nieko nesitiki pagalbos, viską stengiasi atlikti pats. Darbdaviai paprastai labai vertina tokį darbuotoją. Dažniausiai šio skaičiaus žmogus neblogai uždirba, tačiau netampa milijonieriumi. Kodėl? Nes vienetuką labiau domina pats darbo procesas, o ne kapitalo kaupimas.

 

2

Dvejetukas visur ir visada geba rasti puikių partnerių, kurie jam arba parūpina „šiltą vietelę“, arba sudaro tokias sąlygas, kad galėtų realizuoti savo potencialą. Šio skaičiaus žmogus stiprus tik esant tvirtam partnerystės ryšiui, tiksliau – būtent dirbdamas su kažkuo poroje jis pasiekia įstabių pergalių karjeros srityje ir pasikloja tvirtą materialų pamatą po kojomis. Dvejetukas itin pasiturinčiu gali tapti tik paveldėjęs kažkieno turtus arba tik imdamasis nuosavo verslo su patikimu partneriu.

 

3

Trejetukas labai mėgsta pinigus. Tačiau jie jo rankose atsiduria tik tuomet, jei sugalvoja būdą, kaip savo amžiną norą linksmintis susieti verslu, t. y. pinigai į jo gyvenimo duris pasibeldžia tik tuomet, kai atsiranda žmonių, pasiryžusių trejetukui mokėti pinigus už jo gyvenimo būdą ir originalias idėjas. Šio skaičiaus žmogus – kūrybinga, artistiška ir patraukli asmenybė. Taigi, jei trejetukas prieš kitus gali pasipuikuoti tikru talentu arba neįtikėtina sėkme, jo paslaugų visuomet reikės kitiems žmonėms ir be duonos jis tikrai neliks. Tačiau jei trejetukas negalės tuo pasidžiaugti, tuomet visą gyvenimą jam teks tenkintis atsitiktiniais uždarbiais ir nuolat būti apgaubtam nežinios.

 

4

Ketvertukas nieko gyvenime negauna lengva ranka. Viską jis pasiekia tik atkakliu, be galo sunkiu triūsu, atsisakydamas malonumų ir įdomių pasiūlymų dėl darbo, už kurį mokama daugiau. Tačiau net ir toks atkaklumas, darbštumas ne visuomet sukuria tvirtą ir stabilų finansinį pagrindą po kojomis. Daugiausia galimybių praturtėti turi toks šio skaičiaus žmogus, kuris geba „gaudyti žuvį net drumzliname vandenyje“. Bet kokiu atveju, ketvertukas – tikras darbštuolis, kurio darbo rezultatai visada būna pastebimi. Tik gaila, kad likimas retai jį palepina maloniomis dovanomis ir piniginėmis premijomis.

 

5

Penketukas lengvai keičia gyvenamąją vietą, todėl dažnai jis praturtėja daug keliaudamas, vykdamas į komandiruotes, bendraudamas su užsienio partneriais. Šio skaičiaus žmogus pasižymi lankstumu, puikiai prisitaiko prie esamos situacijos, žaibiškai reaguoja į pokyčius. Dėl šių savybių jis nepraranda pinigų net ten, kur kiti jų netenka.  Maža to, pas penketuką net padaugėja šlamančiųjų. Šio skaičiaus žmogus, jei verčia aplinkybės, be didelio vargo gali pakeisti veiklos sritį, todėl tik retais atvejais būna nepasiturintis. Kodėl? Nes penketukas turi pernelyg daug skirtingų talentų, kad mirtų iš bado.

 

6

Šešetukas nuolat ieško abipusės naudos ir bendraminčių. Milžiniška sėkmė jį aplanko tuomet, kai užsiima šeimos verslu arba kai atskleidžia savo kūrybinį potencialą kaip vienas iš bendraautorių. Pinigai šio skaičiaus žmogui nėra savitikslis dalykas, nors jie mėgsta jį ir stabiliai nedidelėmis sumomis įkrenta į šešetuko kišenę. Beje, įdomiausia, kad kuo daugiau jis duoda, tuo daugiau ir gauna. Jei dėl kažkokių aplinkybių šešetukas neranda galimybių realizuoti save, jo gyvenimas dažniausiai būna vargingas.

 

7

Septynetukas įpratęs viską analizuoti, todėl darbe visuomet randa racionaliausių kelių savo gabumams, sumanymams įgyvendinti. Jis puikiai perkanda kitų žmonių paslaptis, o tai jam padeda neblogai uždirbti. Vis dėlto finansinė pusė šio numerio žmogų domina mažiausiai – jo siekiamybė nėra pinigai. Dažniausiai dirba iš idėjos. Taigi septynetukas visą gyvenimą gali nugyventi varge, jei užsiims tik tuo, kas jį iš tiesų be galo domina. Jeigu esama šeiminė padėtis ir materialinė gerovė šio skaičiaus žmogui leidžia užsiimti mėgstama veikla ir nesukti galvos, kaip uždirbti pinigų duonai, tuomet jis būna labai laimingas.

 

8

Aštuonetukas visada sutelkia dėmesį tik į konkretų, apčiuopiamą rezultatą. Jam itin svarbu, kad už bet kokį jo veiksmą būtų gerai mokama. Šio skaičiaus žmogus niekada nedirbs tik šiaip iš entuziazmo, jo nevilioja darbas tik dėl darbo. Aštuonetukas visą gyvenimą gali dirbti nemėgstamą, bet didžiulį pelną duodantį darbą. Šio skaičiaus žmogus paprastai turi puikią finansinę uoslę. Jis moka ne tik uždirbti pinigus, bet ir investuoti juos ten, kur reikia. Aštuonetukas siekia valdžios ir mėgsta ją, nes būtent valdžia jam krauna turtus.

 

9

Devynetuko santykiai su pinigais – įtempti ir komplikuoti. Viena vertus, jis ieško tokio darbo, kuris galėtų nudžiuginti visą žmoniją, jam norisi, kad jo veikla būtų naudinga visuomenei, kita vertus, šios skaičiaus žmogus tuo pačiu tikisi, jog už visa tai bus mokami neblogi pinigai. Jei jaunystėje devynetukui pavyksta įsitikinti, kad jo pastangos bus įvertintos ir už jas bet kokiu atveju (nors ir šiek tiek vėliau, ir ne visada tiesiogiai) bus apdovanotas, šio skaičiaus žmogui pavyksta sukurti ypač stiprų materialinį pagrindą ir kartais susikrauti tiesiog fantastiškus turtus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius