-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 03

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 4 d.

Žengiame į naują ir karštą savaitę. Ką žada žvaigždės?
Žiedų tunelis, Japonija
Žiedų tunelis, Japonija / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Atsiminkite, kad šiandien atsibudote ne tam, kad pusėje savo pasaulio sukeltumėte sumaištį ar paskleistumėte nepasitenkinimą tarp savo namiškių ar kolegų. Kai viskas ir visi jums neįtiks, užuot ieškoję trūkumų, raskite privalumų. Ir tada suprasite, kad iš tiesų, jums netrūksta nieko: nei palaikymo, nei dėmesio, nei pagalbos. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dalį dienos ore tvyros keletas nemalonių ženklų, liudijančių, kad tarp jūsų su antrąją puse įsirangė šaltukas.  O čia dar ir kolegos ar klientai, norintys iš jūsų nežinia ko, ir nematantys, kaip jūs dėl visų jų stengiatės. Tai tik dalis tiesos ir ji truks ne visą dieną. Vakare bendravimas su tais, kurie šalia, kuždės jums aibę saldžių pažadų.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nusprendę, kad savaitės pradžioje jus užpuolė sveikatos nesklandumai ir, negana to, užsirito kalnas nepabaigtų darbų, nekaip pasirodysite prieš save ir prieš kitus. Nors, tiesą sakant, ką  apie jus mano kiti, jums bus mažiausiai svarbu. Nesispyriodami atlikę savo pareigas, o vakare tikrai ne iš dangaus sulauksite atlygio ar dėkingumo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nežinosite, kaip geriau – būti arčiau savo aistrų objekto ar kuo atokiau. Visa tai dėl to, kad jums verta nuleisti savo lūkesčių kartelę ir pasitenkinti keliais meilės ir laimės trupiniais. Reikia labai nedaug tam, kad aistros, kurios liepsnoja jumyse, iš griaunančių virstų kuriančiomis. Ko? Tapti šilumos skleidėjais. Žvaigždės primena: šis vaidmuo šiuo metu jums kaip tik. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Vienas po kito ant galvos byrantys ir iš visų pakampių link jūsų slenkantys namų rūpestėliai lai neišgąsdina. Juos dabar atremsite ne susirūpinimo kupinu veidu, ne priekaištais ir tikrai ne abejingumu. Imtis atsakomybės už tai, kas jums patinka ir kas ne – tik dalis užduoties. Kita – kai ką padaryti dėl kitų, nelaukiant dėkingumo. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dalis informacijos, kuri jums šiandien reikalinga, vėluos, dalį jos nuo jūsų kažkas bandys nuslėpti, o kita dalis – bus užrakinta po devyniomis spynomis. O gal to nėra, ir jūs visus šiuos punktus (arba vieną iš jų) sugalvojote?  Tam įsitikinti turėsite visą mielą dieną. Jeigu jos metu nerasite priežasčių pasidžiaugti – vakare paklauskite draugų. Gal jie žino nors vieną?  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien bandydami  sustiprinti savo finansines pozicijas, susidursite su kliūtimis ar apribojimais. Nors bus daugiau išlaidų ir praradimų, nei sėkmingų pirkinių ar sandėrių, turėkite galvoje, kad čia dar toli gražu ne kelio galas. Vakarop pamatysite šviesą tunelio gale, jei, užuot lipę per galvas, savo autoritetu rūpinsitės gražiai. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Turbūt dalį dienos neveiksite nieko, tik kaltinsite kitus dėl to, kad jie šalti ir įtarūs, nepastebėdami to, kad tai jūs patys keliate aplink save įtampą. Didžiausia dovana, kurią galite padovanoti sau ir kitiems – ryžtas imtis atsakomybės už savo emocijas. Jei jums pavyks, gražiu žodžiu jus minės net tie, kurie gyvena toli nuo jūsų. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Po savo plačia šypsena slėpsite daugybę dalykų, apie kurias niekam nevalia žinoti. O jei kam nors iš nekantrumo ar neturėjimo ką veikti pavyks atidaryti butelį, kuriame slepiasi džinas, tegul ilgai dėl to gailisi. Tai tikrai ne jūsų rūpestis. Verčiau pasirūpinkite tuo, kad jūsų artimas žmogus vakare pajaustų tikrąją intymumo galią.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Verčiami prisitaikyti prie kolektyvo nuomonės, pasijusite įvaryti į kampą. O išdrįsę išsakyti savo reikalavimus,  kažin ar būsite suprasti. Jūsų bendražygių ar pasekėjų gretos užuot didėjusios, sparčiai retės. Net negalvokite, kurio nors iš jų sulaikyti. Tai atsijos pelus nuo grūdų, o pastaruosius vakare gausiai apdovanosite.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien naivu būtų tikėtis pagyrimų už puikiai atliktą darbą. Kad ir kokiu greičiu versitės per galvą, jūsų pastangos įtikti bus beprasmės. Todėl liaukitės eikvoti veltui jėgas ir nustatykite sau kiek kitus prioritetus. Kokius? Jauskite savo vertę patys ir netrukus būsite paskatinti daug reikšmingesniais būdais nei tuščiomis pagyromis. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Lengvabūdiškumas ir nerūpestingumas laikinai paliks netgi tuos, kurie ilsisi ir pramogauja. Net ir atostogų metu atsiras norinčių jums priminti apie jūsų pareigas, kurias  turbūt laikinai pamiršote. Geriausias vaistas: nesiblaškant išspręsti anksčiau neįveiktus uždavinius. Dienai persiritus vakarop, galėsite atsipalaiduoti ir patikrinti savo sprendimų veiksmingumą.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius